![]() |
Co dostaliście od Świętego Mikołaja??
Witam !
Jak w temacie. ja dostałem 501gp 5 śnieżeke i ozdóbki oczywiście po 1 rzeczy na 1 postać. |
w tym roku nic, bo go jeszcze nie było :( a w poprzednim ludziki piernikowe... na małym lvlu marzyła mi sie piggy bank, bo kasa z niej leciała, a teraz jak juz wiekszy lvl to obojetnie
|
w zeszłym roku 5 snowballi :)
|
biec do Mikołaja bo juz jest ;)
jak dostane prezenty to wypisze ;) |
16:05 Santa Claus: Here is your present! Enjoy!-gingerbreadman 4x.
A tak w ogole,leca juz prezenty z monsterow?Typu piggy bank itp? |
pierwszym prezentem od mikołaja było 5 snowball
wtedy nie wiedziałem co to jest depo, ktoś mnie zabił i niestety je straciłem :p |
Szkoda, że tylko raz można dostać.
|
2x po 15 jablek, ta paczke z ozdobami,5 sniezek i 4 ciastowe ludzinki.
Ponawiam pytanie Safree Doo: Cytuj:
|
Ale Cipsoft to zepsuł jak dostajesz prezent to chyba co roku a nie raz i więcej nie.
|
Ja dostałem w tym roku skarbonke i wypadło mi z niej łącznie 1.2 k i 1 gp xD A wcześniej to dostawałem kulki śnieżne, lizaki, owoce i różne duperele ;] Ciekawe jaki jest najwartościowszy prezent.
|
mam pytanko bo jak można dostać coś od mikołaja??????? :( bo ja tam niewiem w każde święto próbuje coś wskurać ale.... nie moge dupka znaleśćX(
|
- 10 pomaranczy
- ozdoby na choinke :/ ogolnie lipa |
Cytuj:
|
Cytuj:
#Dragonit Najwartościowszy prezent to jest Teddy Bear. Dostaje go pierwsza osoba która uda sie do Mikołaja na danym serwie. Podobno ktoś kiedyś dostał Magic Long Sworda (według różnych źródeł), jednak nigdy to nie zostało potwierdzone. #TOPIC Ja wielokrotnie dostawałem Snowball'e, Candies, i różne owoce. Kiedyś z głupich 15-stu jabłek sie cieszyłem xDD |
Ja dostałem to:
18:00 You see a blue christmas bundle. It weighs 25.00 oz. It contains random christmas decoration. @EDIT>A są już grynche ? |
gdzie ten stary piernik jest ?? wie ktoś :>?
|
oto gdzie jest santa claus
Edron - W zamku obok Depo Ankrahmun - W tawernie na zachód od statku Darashia - Na południu, obok tawerny Port Hope - Na południe od Depo Carlin - W podziemiach hotelu na południowym-zachodzie miasta Kazordoon - W tawernie Ab'Dendriel - W podziemiach, obok sklepu Shanara Thais - W karczmie Froda Venore - W podziemiach Depo Liberty Bay - Obok Depo Svargrond - Na lewo od depo. |
Dostałem jedynie kilka oranges. :/
|
mogli by dawac jakies lepsze zeczy(g armor, dragon slayer,woi) a nie PIERNIKI,
|
Ja dostawalem zwykle takie smieci jak orange. Tez na tibie wbic nie moge ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |