Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Great Shield Zdobyty na Guardii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199596)

Nutaharion 01-12-2008 17:55

Great Shield Zdobyty na Guardii

Podczas czyszczenia POI na Guardii ekipa czyszcząca zastała bossa Juggernautów o nazwie Massacre :)
Po szybkiej walce ekipa została zszokowana lootem z potworka! Był to

Great Shield oraz Massacre Shell Piece ;)

Great Shield znajduje się obecnie w posiadaniu gildii

Division of Honour

a jego głównym posiadaczem został Van'Blaze który jest Elite Knightem z levelem 225 :)

A tutaj screen z domku postaci
http://image-fast.com/image/edd5e703...reatshield.JPG

Oraz screen gdy sam zdobywca jest przy tarczy

http://image-fast.com/image/622947a0...reatshield.JPG

Mamy nadzieję że od dzisiaj inne ekipy chętniej wybierać się będą na ten room przy wykonywaniu POI Questu ;)

TheSnake 01-12-2008 18:04

OO no to gratulacje!
Szkoda że nie na Kyrze :P

Sir_Piapi 01-12-2008 18:12

bezpieczniejszy host:
http://img83.imageshack.us/img83/5214/beztytuuyj6.jpg

Paciuch 01-12-2008 18:14

Po co spamujesz tym na forum jak nie dawno na stronie głównej tibi.pl o tym było.

Eryk1997 01-12-2008 18:27

moim zdaniem nie powinno się dawać takich super rzeczy jak great shield czy ktoś z was się orientuje co się stanie gdy ta tarcza zostanie skradziona??? a wogule to taką tarcze powinieneś na sobie nosić bo jest bardzo dobra a icy rainbow shield to można ją mieć tylko przez 20min a blassed shield nikt tej tarczy nie ma a jak ci jej szkoda to włóż ja do depo wtedy będzie bezpieczna :/ do domków się wkłada takie rzeczy jak meble stoły perły kwiaty (mogą być rzeczy typu fire sword jak masz 225lvl to też magic sword demon armor) ale nie great shield na boga! przecież taka tarcza to czysty skarb!!!!!

Vasudanin 01-12-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eryk1997 (Post 2358036)
moim zdaniem nie powinno się dawać takich super rzeczy jak great shield czy ktoś z was się orientuje co się stanie gdy ta tarcza zostanie skradziona??? a wogule to taką tarcze powinieneś na sobie nosić bo jest bardzo dobra a icy rainbow shield to można ją mieć tylko przez 20min a blassed shield nikt tej tarczy nie ma a jak ci jej szkoda to włóż ja do depo wtedy będzie bezpieczna :/ do domków się wkłada takie rzeczy jak meble stoły perły kwiaty (mogą być rzeczy typu fire sword jak masz 225lvl to też magic sword demon armor) ale nie great shield na boga! przecież taka tarcza to czysty skarb!!!!!

Ziom, nie przeżywaj...

@
To było do przewidzenia.

Vipciu 01-12-2008 18:46

Potwierdzają sie słowa Knightmare "Każdy item jest do zdobycia" moze kazdy z czegos leci?

Satanik 01-12-2008 19:06

możliwe, jednak w tym wypadku szansa na loot takiego itma napewno jest bardzo mała... drógą opcją jest to że poprostu możliwosć lootnięcia g shielda została niedawno dodana B)

Emlo666 01-12-2008 20:00

Ponoc byl juz gdzies great shield ale gracz posiadajacy go wyrzucil go do bagna. Niewiem czemu ;/ . Gratuluje ze to zdobyli, a ziomek (up) poprostu to przezyl... :D

Lady'Zaza 01-12-2008 22:45

Cytuj:

Ponoc byl juz gdzies great shield ale gracz posiadajacy go wyrzucil go do bagna. Niewiem czemu ;/ . Gratuluje ze to zdobyli, a ziomek (up) poprostu to przezyl...
To nie G Shield tylko DSL ciołku ^^.

Piotrek Marycha 02-12-2008 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady'Zaza (Post 2358679)
To nie G Shield tylko DSL ciołku ^^.

to nie dsl tylko plotka ciołku o.0

lusifer 02-12-2008 09:08

Cytuj:

taaaa, no to niech ją usuną może jak nie potrzebna? po to jest żeby ją zdobyć, "włożyć do domku" czy coś...

Emlo666 02-12-2008 19:29

A moze to nie plotka ciołki, tylko tak bylo. DSL... Ale żeś doje** tera ;d . DSL byl ale ponoc typa oje**** ;)

Emcess 02-12-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emlo666 (Post 2359708)
A moze to nie plotka ciołki, tylko tak bylo. DSL... Ale żeś doje** tera ;d . DSL byl ale ponoc typa oje**** ;)

nie, nie mow jak nie wiesz.. to byly dsl, przeciez great shieldow jest pare na antice... dsl teraz koles ma, ale to sa jedyne... to byly dsl na 100%, gram troche dlugo w tibie i takie rzeczy sie wie : p

Miniutek 02-12-2008 20:29

Niestety moje i nie tylko moje obawy potwierdzaja sie i podazamy w strone OTS.

Vamanaun 02-12-2008 21:23

Cytuj:

<wali konia>

MiDoO 02-12-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miniutek (Post 2359845)
Niestety moje i nie tylko moje obawy potwierdzaja sie i podazamy w strone OTS.

Ahh czyli jeśli zdobędziemy jakiś rare item to od razu "Podążamy w stronę OTS" ?
Niby dlaczego? Przedmioty sa po to żeby je lootnąć i się nimi cieszyć a nie patrzeć na nie na tibia.pl

Zientarski 02-12-2008 22:28

Wlasnie! Dlaczego niby idziemy w strone OTS?
Co ma piernik do wiatraka? Moze nie wiem, a jestem ciekaw bardzo - wytlumacz prosze!?!

Krajzel 02-12-2008 22:33

Wszystkie otsy ściągają pomysły z tibii w 99%. Shieldzik nawet ładny, ale blessed i tak rox. Gdzieś oglądałem typka co z nim expił ale już nie pamiętam nicku, a szkoda.

Djkwaku 03-12-2008 00:26

Pozdro dla nubasa Vana i reszty ziomków. Gz:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01.