![]() |
Gdzie mozna sciagnac Tibia cam do wersji 4.7
gdzie?
;( niechodzi mi stara wersja tibi cam |
weź dzeicko naucz sie pisać dopiero potem pisz...
narazie chyba trwaja prace nad nową tibicam :-) |
Jaka nowa tibia cam.Stara caly czas dziala tylko nie chodzą filmiki nakręcone na starej wersji.Jak na fora trafią filmy robione nową wersją to bendzie cacy.
|
no wiesz... TIBIA 4.7 ruleZZZZ :)
7.4, po co nowa tibicam jak działa ta? @Smalec = TIBICAM a nie TIBIaCAM |
Gdzie można ściagnąć jeszcze starą wersje tibi? <7,3>
Bo jeszcze jest mało filmów z nową wersją a nie moge nigdzie znaleść nowej. X( |
http://www.home.no/tibicam/TibiCAM*****
Link do nowej tibicam. |
Sorki ale albo ja nie jestem zbytnio bystry albo poprostu w tym nie ma TibiCam do ściągnięcia:
Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer |
Mi ta strona działą nie wiem dlaczemu tobie nie chodzi acha ja mam Opera a ty masz Internet Explorer(to g****) mi otwiera sie folder i tam jest tibiCAM
:) :cup: Zainstaluj Opera 7.6 PoZdRO jak zrobie 20lvl knightem to dostane od znajomego Predhator 6xlvl :):):):):):):):):):):):):):):P:):):):):):):):) |
Poszukaj w Filmotece www.tibia.xx.pl
|
opcja Szukaj
Otwierasz Tibie, Puzniej Tibia Cam I Dalej Active I Play |
Cytuj:
Stara TibiCam działa -.- @Keinim of titania (i sporo innych osób)@ To jest Tibicam, a nie Tibiacam^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |