![]() |
Problem z Santa Claus ;]
Elo
Śmigałem noobami do Mikołaja, każdy na innym acc i w 1/2 przypadków było tak: 21:37 Your last visit in Tibia: 08. Nov 2008 16:10:41 CET. Santa Claus: Merry Christmas, little Yass Neen! 21:30 XxX [8]: present 21:30 Santa Claus: You already got your present! Next please! Wtf!? |
Prezent można otrzymać tylko 1 raz.
Nawet za rok nie pójdzie... |
Cytuj:
|
Co roku można. W rl też dostajesz prezent raz na całe życie?
|
HAHAHAHAHAHAHA
ŻAL Prezent dostaje sie raz na rok Na druidzie już 3 raz dostaje a ten lol wyskakuje "1 raz w życiu" @down Kolejny się znalazł Mówie wam, że na druidzie już trzy razy dostalem -.- (raz na rok) |
Tak bylo zawsze odkad pamietam, lecz jesli dostales kiedykolwiek prezent w tibii to dzis juz nie dostaniesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Latałem noobami z 3 lata i zawsze dostawałem a teraz dostały tylko postacie które jeszcze nie brały świątecznego podarunku od Mikołaja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Coś jest faktycznie nie tak z tym Mikołajem w tym roku.
|
@Maciekxd
Idioto, idz teraz do santa clausa i zapytaj go o "present" i nie spamuj tutaj. |
No, też się zgadzam. Na jednej postaci nigdy w życiu nie brałem prezentu od Mikołaja, a dzisiaj mi gada, że mogę wziąć prezent tylko raz. Mikołaj za dużo wypił chyba.
|
@up Raz w tym roku ;)
@Pomocny Murzyn Żal mi ciebie dziecko Byłem, spytałem, dostałem:D I to ty jestes Idiotą |
Cytuj:
|
Bug. Postaci, które nigdy wcześniej prezentu nie brały, dostaną. Natomiast ci, którzy w zeszłym roku dostali prezent, w tym roku nie mogą go odebrać.
|
Zaden bug:P Musi minąć dokładnie rok żeby znowu dostać prezent;) nie denerwujcie się.. tylko cierpliwości, dostaniecie swoje pomarańcze 8o
|
Cytuj:
"14:59 GM Huggiebear [2]: Santa Claus is not feeling well. We will give him some medicine to make him better and you'll get your presents soon" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |