![]() |
Atak badgerow na ab - najazdy
Stoje sobie w depo patrze nagle jakis Badger podchodzi i zaczyna lac kolesia robiącego runy hm... mysle przeciez Secura nie jest Pvp wiec to nie moze byc Summon..... ide go zabic :) Nagle patrze ...lol! okolo 15 badgerow na battle... mysle sobie fajnie....najazd! zabijam a tu nagle cala gromada n00bów i koniec najazdu http://members.lycos.co.uk/ostrowiecki/acid0048.jpg
Acha i niech ten temat posluzy do wklejania zdjec z najazdów 8o |
Co to jest wgole stary jesdno jakieś dziwne zdjęcie, totalna porażka jeśli niemam racji to niech ktos powie inaczej :/ a zresztą najazdy mi sie kojarzą z fullem potwrów lub pk a ty masz jedno biedne zdjęcie i raczej to nie bedzie temat do najazdów.
|
Dla mnie tam sie podoba, mimo ze to jest jeden SS juz z cialkami :P Lubie takie najazdy, tylko jak jest cos mocniejszego :D Wtedy do depo nie mozna wejsc no i troszke mozna zarobic na deadnietych cialkach ;)
|
Badgery?
Spoko nawet nowe potworki atakujo .. Fajnie by bylo zeby zaatakowalo jakies miasto np. skunksy , scaraby i ancient scaraby ale by bylo lootu uu :p
I jedno pytanie . Prosze powiedzcie jak sie wstawaia zdjencia .. Plz ;( ;( Name Elder Blade Lvl ; xx Mlcl: xx Skile xx/xx Serwer : Titania :cup: |
Cytuj:
2)zle cie sie kojarza 3)owszem bedzie -.-" spoko fota :D szkoda ze noobki nie daly pozyc tym biednym potForkom :P |
Jak takie najazdy potworów powiny być na rooku a nie na mainie.
|
hehe niezłe :D ciekawe kiedy cos najedzie na moje rodowite carlin :evul: :evul:
|
Heh, nic ciekawego :)
|
Buhahahahaha
O boze, czlowieku screen nic ciekawego bo taki najazd to nie najazd.
P.S Twoje skille som tak beznadziejne ze az sie nie chce patrzec 59/52, czlowieku ja takie mialem na 10 lvlu. Name:Lord arkadius level:23 Skille:67/67 mlvl:4 Swiat:galana |
OMG!!! Masz fuksa, że żyjesz, gdyby n00by niewybyły najazdu miał byś wielkeigo pecha. CIPsotf robi sobie jaja sumując Badgery, przecierz Bubble soluje je z bp UH a co dpoiero taka gromadka luda pod ab z low levami . . .
|
Cytuj:
|
nie czepiac sie moich skilli bo od dzisiaj zaczynam trenic!! X(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Qrcze Secura to świat non pvp więc nie mozna trenic z playerem.
Trenujesz klepiąc potforki i trudno miec skile 60/60 na 10 lvl. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No Commenty Nooby to DOMU(tak jak ty) Nara! |
Ej!! Fajne ale dawajcie tego więcej!!!
|
Wez sie acid schowaj...
Bedzie sie burak eq chwalil.... :baby: :baby: :baby: |
I ja całkowicie jestem za Swirem.A poza tym to gtos lurował badgery do ab i zabijał a nie byłą inwazja nópku
|
No, wg mnie sie chciales tylko eq pochawalic :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |