![]() |
Bolosaw na frostach-KOLEJNY TEMAT ZAINFEKOWANY PRZEZ EPIC FAIL!1?
Z początku nie wiedziałem nawet jak się za to zabrac.
http://data.fuskbugg.se/skalman01/zalosnefrosty.cam FLAMES ALLOWED |
:)
Jestem ciekaw po jakiego chuja on te Frosty u gory zabijal..
:d |
O-JA-PIER-DO-LE...
Powiedzmy, ze to wystarczy zeby skomentowac tego cama... |
Nie ma to jak zwastowac prawie cale mfy na 7 frostów <3
|
Hehe chociaz smiesznie bylo: D
troche waste ale.. jest waste jest zabawa ^^ |
to lepsze niź fail Psiaka na Mass~
huaHAUhuaUHAhuAHUAUHauhuhAUHauAH auhahuAHUahuauhaAHUAuhaHUauhAHUA br style #down lepiej bym tego nie ujął ; D |
Ma w sobie coś z pro..
|
21:09 Bolosaw [135]: ?
21:09 Bolosaw [135]: haha Chyba sam skomentował swój film... |
ale przynajmniej przyznal sie ze fail na maxa, i to jest dobre :)
trzeba umiec smiac sie z samego siebie, i traktowac ta gre w miare 'luzno' :D taka aluzja co do psiaka :D |
Może nie epic, ale fail.
|
Ale jest ' epitet ' bo skoro widział , że nie ma sensu bić to nie wiem po co się w ogóle za to brał ; o
może chęć pokazania na filmie 'pro' skilla albo , że ma kasy po pachy . Może i ma ale skilla jak wspomniałem już nie ; D piona. |
Bolo FAIL
Dawaj więcej takich filmów. Propozycja ode mnie. Wiesz gdzie na demon helu respi sie 5 demów?? Tam idź up and down Pozdrawiam Bibe |
@Up
Bluahsuahs jaki fail ;) Respi sie 4 demce i chyba nigdy tam nie byles. ten 5 to ropniety. Za duzo filmów brachu |
Daje rade ziom haha. aa to secura... wszystko jasne.
@edit Tak to jest jak się botuje a potem przy byle frostach wychodzą takie "maniany". |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Masz rację #2 |
Bolo moim miszczem xdddd
|
#bolosaf
Przypominasz mi wieszoka ; o myśli , że jest fajny a jest co najmniej , żeby to ładnie ująć odwrotnie pozdro. |
Bardzo sie oplacalo
|
Spory exp acz jeśli widzisz ze po ok 4-5 minutach je.bania frostow z massa i 3/5 bodaj dalej na full hp po co dalej bijesz?Odbiegnij i e granuj albo up/egran/down
|
Nie przyszlo nikomu do glowy ze on zrobil ten film dla zabawy? Chyba normalnie by nie expil, chcial pokazac jak to sie wybija knightem, i czy wyjdzie aby innym zaoszczedzic waste. Filmik jak dla mnie nie zly, nudzil sie to poszedl waste, chyba o to w tym chodzi aby w grze miec zabawe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |