![]() |
Demon Oak - tajemnica rozwiazana?
nie wiem czy film juz byl na forum, jak cos to skasowac temat
http://tibiacam.tv/cams.php?id=8pdd83rcctbd22ic co o tym sadzicie? @down faktycznie cos sie zwalilo, a przed chwila bylo dobrze ;( Edit: Cala stronka teraz nie dziala ;( kolejny edit: juz dziala, mozna sciagac ;) |
sadze ze mi sie strona wlaczyc nie chce >.<
@edit jak masz to na kompie to uploadnij ;p |
bu, taka lipa :|
|
witam
Czy moglbys mi przekazac czego filmik dotyczy ... chodzi mi o blizsze informacje kombinowania :>
|
daj to ktoś na rapida albo coś innego jak macie
|
Wielkie mi co film przedstawia 2 osoby w roomie z nagrodami które zrobiły demon oak questa i jedna z nich mówi ze "ten kto pierwszy wyśle 25kk do mojego dp w lb dowie się jak zrobić ten quest" po czym jeszcze jakieś gadanie i koniec filmu.
Nic nowego wiadomo był ze da się zrobić oaka a ten film nic nowego nie wniósł |
pozatym pokoj jest przesuniety o 20 sqm od prawdziwego :)
|
Moim zdaniem to nie jest ots, bo na północ od tego roomu na minimapie widac podziemia pohu
|
Cytuj:
|
Najs ots menz
|
Nie fake? To jak wyjaśnić niebieski dymek przy wrzucaniu haste?
|
To JEST fake... Po rzuceniu strong haste ten ms/ed lata troche za szybko, o jakies 150lvli za szybko ;)
I jeszcze to 25kk za info o quescie. Moze jak by napisal 100k to ktos by sie nabral, ale 25kk?! :baby: Pomylilo mi sie i zamiast napisac 25kk, to napisalem 25cc... Sory, ale pisalem tego posta na szybko. |
Trixon Myssis [153]: the first person to send me 25kk to my liberty bay dp
Trixon Myssis [153]: will get the info needed to complete quest 130+lvl nigdy by tak szybko nie biegał .. z żadnymi wspomagaczami nawet .. @up 25cc = 25 Crystal Coins = 250k 1cc = 10k |
widocznie ktos chcial zeby go ludzie podziwiali
ale nie wyszlo wam |
Cytuj:
|
Cytuj:
25kk - 2500cc @up dokladnie :D |
@up
affff sssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj qrwaaaaaa xd serio, przyznam sie. Zazdrosc mnie zzera... no ale gl podczas wykonywaniu misji :X @down tylko ze moj komp tego nie pociagnie. ale juz niedlugo... xd @TOPIC sadze, ze ktos tutaj ludzi usiluje w balona zrobic! o/ |
Rotfl
Po co kupowac jak mozna sciagnac ;> mi sie juz pobiera ;] <120zl w kieszeni> xD
|
@up ladny offtop
No ja kupuje to info :d |
No więc 100% fake. Gwiazdki z UGH są zielone a nie niebieskie ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |