![]() |
Moja Kovloria OTS Twoja Refugia !!!
Siema. A więc tak...Mam do zamiany bardzo cenne itemki na Kovlorii OTS za itemki na Refugi.
Na OTS mam ponad 1,5k cc oraz inne bardzo wartościowe rzeczy. Dużo Scrolli !! A więc tak. Za 100 cc na Kovlorii , na Refugi wymagam 5k. Oczywiście...Jeśli gra ktoś tam na OTS zna ceny itemek i sam umie wszystko wycenić. Czyli mogę ponegocjować :) Itemki takie jak : Winged Helmet , MPA , DH , Golden Legs , Crystal Arrows , Golden Bow , Silver Sword , Mad Axe , Chaos Club , Mystic Staff , Frost Heart , Demonic Cutter , Behmoth Suit , Soft Boots , Magma Legs , Horned Helmet , Demon Armor i Crystal Wand !!! To jeszcze nie wszystkie Itemy !!! Jeśli ktoś by się chciał wymienić proszę pisać w temacie !!! A tak na marginesie , Mam też itemki na Pacerze więc jeśli ktoś chce się wymienić proszę pisać. |
lol owned:x: nie kcemy itemkuf na o te esie
|
No tylko wiesz...Grałeś kiedyś tam?? Jestem pewny na 90% że nie grałeś !!!
To nie jest jakiś noob OTS...Nie 100x exp...Całe te itemki , kasa i scrolle (nie będę tłumaczył co to...) jest warte około 60 zł. A ten OTS to 3x exp. Więc nie nabijesz w tydzień niewiadomo jakiego lvl . Ale wiesz...Nie będę już komentował... Może inni akurat zaczynają grę na OTS i nie chcą jakiegoś 9999 exp tylko toche większy niż na RL Tibii , a akurat mają itemy na Refugi... Jeśli ktoś chce napisać taki kom. jak pan u góry to proszę się nie wypowiadać. |
No i co z tego ze nawet nie "noob" ots przeczytaj regulamin -.-
|
Ooo noto przepraszam...Przyznaje się nie czytałem regulaminu.
|
Cytuj:
|
Widać po twoim nicku, że zrobiłeś tu konto tylko po to aby sprzedać itemy...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |