![]() |
Dylemat...
Mam taki problem otóż mam 2 postacie na tym samym koncie 39lvl druid z 38mlvlem i prawie 30 knighta skille prawie 66/66. Otóż cały czas nie mogę wybrać profesji... wypisywałem sobie ich + i - ale to nic nie pomaga... Skilliować mógłbym knightem, druidem zaś mam zrobionego postmana po ostatnim paccu co trochę ułatwia życie. Jedyne co mnie trochę odstrasza w knighcie to jego ilość na serwerach a w drucie jego "mityczne" waste. Prosiłbym o jakąś poradę osób, które trochę grały tymi profesjami może być na PM. Z góry dzięki... Aha w styczniu chcę zakupić pacca...
|
Skoro chcesz kupić pacc to zdecydowanie Drut :)
|
Takich dylematow jest pelno... spojrz nawet nizej masz tam temat "ED czy EK" wejdz tam i poczytaj... Czy to naprawde jest takie trudne?
Pozdrawiam |
Ja się nie wypowiem bezpośrednio do tematu, ale około :)
Mattin: Myślę, że go ta odpowiedz nie zadowoli, skoro twierdzisz, że drut, podaj dlaczego, wypowiedź wymaga argumentów. |
;(
@MatiCFC Dokładnie o to mi chodzi, żeby mnie przekonać ;(... Tylko nie chodzi mi o wady i zalety obu profesji...
@Wasil rozumiem ze takich tematów było już dużo, ale przeczytałem temat, który mi podałeś i niestety nie jestem szczęśliwym posiadaczem 2kk w banku oraz Soft Boots co diametralnie zmienia postać rzeczy... |
jeżeli, masz zamiar kupić pacc i masz dość dobre eq (którego tutaj nie podałeś) i jeśli masz dosyć funduszy na początkowe hunty (później jakoś sobie zarobisz) to zacznij grac druidem. mlvl masz nawet przyzwoity, później raczej nie będziesz żałował i gra szybko Ci się nie znudzi... jednak i tak wszystko zależy od Twojej decyzji graj tą postacią która Ci bardziej odpowiada :)
|
Jakbym ja miał takie "dylematy" byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi...
|
EQ nie mam szałowego, ale nie jest źle. Mam Spirit Cloak, Knight Legsy,Tortoise Shield, dark helmet, leather boots, magma boots, magma monocle, Hailstorm rod, Springsprout Rod i 70k w banku.
|
Cytuj:
Co do autora... jak kupisz pacc to druid, eq możesz olać, kase na hunty masz. |
Według mnie powinieneś grać druidem.
Dlaczego? - ~40 lvl, czyli najgorsze masz już za sobą, - mając PACC szybko znajdziesz team do huntu na silniejszych monsterach - możliwość ciekawego i szybkiego expienia solo Dopóki nie masz PACC możesz jeszcze wbić kilka mlvl robiąc Avalanche, które później będziesz mógł używać na dragonach, scarabach, djinach, wyrmach, bog raiderach, malpach oraz piratach i oczywiście wszystkich innych monsterach, które nie za wrażliwe :p |
Cytuj:
a np. knight czy pal takiej mozliwosci nie maja? |
@up
Knight ciekawego i szybkiego expa hahahaha "rzulfie 23,5/7" Pallek, to jest najciekawsza profesja wg mnie. Co do tematu nie mam zdania bo jebia mnie takie dylematy. |
Palka mam 24lvl 64/51 skille ale on jednak z nim już jest zbyt duża różnica lvl żeby nim grać ;(...
Chyba jednak będę grał druidem chyba, że ktoś poda mi takie argumenty że mnie przekona do paladina/knighta ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |