![]() |
Co jest?
Zdaje mi się czy znowu Tibia padła?
|
nie padła tylko znowu coś im się z serwerami *******i..., możech chwilke pograć potem kick i znowu przez 20min serwer logowania niedziała, jak jush ci się uda zalogować to po 20-30min następny kick i tak w kółko...
:( |
Mi tez padla...
Moze ktos sprawdzic czy Raven Cien Gomeza jest online, bo tibia.com nei dziala? edit: wlogowalem sie po ktorejs probie, na szczescie zyje bo trenowalem ale z okolo 20 ludzi na vip list zrobilo sie 3 :( bez jaj ludzie |
OMG! Aaaaa to straszne, jak do tego doszlo ? Czyzby ufo atakowalo nasz biedny CIPsoft? Chyba zaloze jeszce pare tematow i sie popytam co jest, napewno mi ktos madrze odpowie....-.-'
|
Ja Pier**** mi też(zaś) tibia padła co oni ku*** robią pojade tam do tego cip softu i im michy oklupie.I jak już to niech cofke zrobią o 3 dni bo ja stracilem aola a kumpel rh,c set,demons hield i bright.(miał red skulla)X(X(X(
|
Cytuj:
Boze, tibia padla, bo jest nowy update.Zdaza sie. Na eternii na przyklad nic takiego sie nie dzieje....Coz, takie zycie. |
Cytuj:
Na pewno czekaja z bukietem kwiatow, nikt wam nie kazal sie od razu pchac na server. Mozna bylo sie spodziewac lagow, mass-kickow itp. Zacznijmy od tego, ze nie padne i nie zalorze kolejnego debilnego tematu z serii "kicki, lagi" itd. Poza tym nigdzie nie napisalem, ze to twoja wina... "Za to kiedy ty padniesz bez szans na odzyskanie straconych umiejetnosci" Umiejetnosci to rzecz ktorej nigdy sie nie traci... |
Cytuj:
|
Ja tam nic nie zauważyłem. Na wszystkich serverach liczaba osób w normie, a ja sam sobie spokojnie trenuje na Harmonii.
Edit:Nie przeczytałem edita w poście Pprawo Kruka. Już to skasowałem |
@rankor.
A jak ty byś miał red skulla i byś takie eq stracił to byś sie cieszył???M lvl w dół z 66 na 65.Expo w dół zobaczymy jak ty kiedyś padniesz bo może sie tak zdarzyc przez te kicki i stracisz coś cennego wtedy ja się będe z ciebie śmial. |
Panowie, ryzyko zawodowe.
Kto nie gra, ten nic nie ma, ale też niczym nie ryzykuje. Pozatym jak sie nie podoba, to zabierać swoje zabawki i jazda stad do innej piaskownicy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |