![]() |
sorc czy pall
co wybrać mam palla na 9lvl 40/27 i robie se sorca ma 7lvl w Swięta kupuje pacca co wybrać
ps mialem juZ obie postacie ale przedwczorj miałem haka pps za błędy ort przeprzszam:) |
Mam niemile wrazenie ze to prowokcja.
Wez rob sorka. Na przyszlosc pisz tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89073 Mam nadzieje ze pomoglem. Qlos |
Jeśli to nie prowokacja to nie graj w Tibie ;)
Jeśli tak... też w to nie graj ;] |
postaram się odpisać powarznie ;p :D:D;(:D:D:p;)B):):]8o:baby::D:p xd
kup pacca na palka ale najpierw dobij skille około 70 dista oczywiście w między czasie możesz expić sorcem też możesz pacca kupić, ale to od 30 lvl około ps. ten twój "ps" z przeprosinami to jakaś kpina??? pss. mam nadzieje, że pomogłem psss. mam nadzieje, że nie jesteś kolejnym spamerem, dzieckiem neo, czy innym zbotwanym maniakiem xd :p pssss. lubie robić "ps-y" |
@up
Mój rocznik :\,chciałeś być fajny,ale Ci nie wyszło? @Topic Graj kim chcesz,ale moim zdaniem lepiej sie prowadzi sorc'a na PACC'u. |
Jeżeli masz dużo kasy na kamienie i czas na dłuższe skillowanie to pall, będzie się fajniej grało. A jeżeli nie zamierzasz skillować to sorca weź - najlepszy na pvp.
albo... ...zrób druida |
dsaasd
Oczywiscie ze sorc bo ostatnio pala tak zj***ali ze sie grac nim nie da
Trzeba byc 2 sqm od potwora zeby walic z dista.... bez kitu ale pallem sie nie da grac X(X(X(X(X( |
Cytuj:
... |
@Realon
ten banan w twoim avatarze mówi o tobie @Top bierz pallka |
Cytuj:
@topic ja tam bym grał palem i na niego dał pacca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kup pacca i skiluj. Odpowiedź na takim samym poziomie jak pytanie. Na przyszłość. Nie przepraszaj za błędy! Po prostu ich nie rób. :) |
Graj sorkiem zarąbiście sie gra od 30 lvl w góre :D
A na jakim servie grasz ?? |
na srakim (non-pvp)
rób palka a jak pal ci się nie podoba to druida a jak nie to sorca a jak nie to knighta a jak to tez nie to siedź na roku a jeżeli to nie to wyłącz kompa idź na dwór rzuć się w gówno i po sprawie. mam nadzieje ze pomogłem. pozdrawiam Według mnie palladin jest obecnie najlepsza profesja potem jest druid, sorc i knight. Wybierzesz kogo ty chcesz bo to będzie twój char xD ale ja bym brał palla. |
A ja ci powiem że jezeli zadajesz takie pytania to server dla ciebie to tylko non pvp ;]
Sorc - wali z magi dobry na hunty i grupowe wypady robi dobre runy ale jest dobry tylko z pacc :P Pall - można spokojnie grać bez pacc do tego 50-80 łatwa profesja, doba po wyskilowaniu a od 80 assy i jazda ;] Twój wybór choc watpie zebys wbil 50 level przynajmniej |
Ja proponuję samemu wybrać profesję, a nie potem żałować. Przynajmniej wtedy sam będziesz sobie winny, a tak na nas będziesz zwalał.
Pograj trochę jedną, trochę drugą i zobacz, którą gra się lepiej, bo to jest kwestia gustu. Jeden lubi rzucać się w tłumy potworków i ciąć je z "aksa" , drugi woli latać za tym pierwszym i go leczyć, trzeci "poszczelać z es dekuf", a czwarty rzucać włóczniami/strzelać łukiem, kuszą. Wybór należy do Ciebie ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |