![]() |
Waspy , Beary , Wolfy ?
Gdzi znajdę jaskinie z wymienionymi wyżej potworami ? Wiem ze waspy sa pod thais a wolfy nie wiem gdzie ich duzo tak samo beary !
|
Wszystko jest pod Thais np. Wolfy jak wychodzisz z miasta południową bramą to trochę niżej jest cave oraz w lasku na zachód. Misie są przy Hardku oraz cavie przy wieży z blessami.
|
Ja pod thais się nigdy na waspa nie natknołem Oo, ale z tego co mi wiadomo to są na południowy wschód od południowej bramy thais, w dziurce i pare na powierzchni. Waspy w dużej ilości znajdują się również na darashii i port hope.
Wolfy masz w przeróżnych lasach, dużo jest ich w okolicy thais i pustyni. Duże skupisko misiaków masz w dziurze na południe od thais, zaraz obok white flower temple (czy jakoś tak), na północ od thais też jest dużo misiów. No i na rookgardzie masz wszystkiego duzo 8o A tak na marginesie to poszukanie na tibia.pl nie boli i nic nie kosztuje. |
UP> Jeszcze jest ten temat, chociaż informacje napisali tam to bardzo ogólnie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=600
|
Jak masz pacc polecam darashie,masz tam w mieście obok banku taki jakby ogród,jest pare poziomów,chyba do +4 nie pamiętam,i szybki resp..nawet da sie tam expić na 15~lvlu ;PP
|
w AB na zachod od bramy są -1 i -2 i -3 poziomy z waspami (ok 2x wiecej waspow niz na poludnie od Thais)
bearay są na pólnoc od thais :) idziesz jak do greenshore i wybijasz wolfy i idziesz do gory przy rzece (tam gdzie przejscie do GREENSHORE) i do gory idziesz i tam sa beary ;) a wyzej masz war wolfy, orc ridery i 1 zerka (ale to trzeba przesjc do nich) pzdr |
beary? rookgard ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |