![]() |
Infobot.
Witam chciałbym przedstawić wam infobot'a, infobot jest bardzo dobrym programikiem dzięki któremu możemy sie dowiedzieć w bardzo szybkim tempie np. Hity filmowe w telewizji, pogoda, jak napisac dane slowo bez błedu, przetłumaczenie słowa newsy ze świata oraz wiele wiele innych funkcji, aby skorzystać z takiego bot'a nalezy dodać do listy kontaktów numer 3217426 i najlepiej dodać sobie go jako INFOBOT :). Dla początkujących użytkowników polecam wpisać komende "pomoc" i wyskoczą wszystkie komendy a dokładniej wygląda to tak.
Ja (20:48) pomoc INFOBOT (20:48) Witaj w Infobot.pl. Oferujemy Ci następujące funkcje: Pogoda: p - prognoza pogody p miasto - prognoza pogody dla podanego miasta dodaj miasto - zapamiętuje Twoje miasto Słowniki językowe: ap słowo, pa słowo - słowniki angielsko-polski i polsko-angielski np słowo, pn słowo - słowniki niemiecko-polski i polsko-niemiecki fp słowo, pf słowo - słowniki francusko-polski i polsko-francuski wp słowo, pw słowo - słowniki włosko-polski i polsko-włoski hp słowo, ph słowo - słowniki hiszpańsko-polski i polsko-hiszpański sp słowo, ps słowo - słowniki szwedzko-polski i polsko-szwedzki Słowniki języka polskiego i encyklopedie: ort słowo - słownik ortograficzny sjp słowo - słownik języka polskiego swb słowo - słownik wyrazów bliskoznacznych swo słowo - słownik wyrazów obcych wiki hasło - Wikipedia Pozostałe: news - aktualne informacje (zobacz: pomoc news) alarm - przypomnienia (zobacz: pomoc alarm) notes - przechowywanie podręcznych notatek prezent - wysyła anonimowe zapytanie o prezent (zobacz: pomoc prezent) tv - dzisiejsze hity w telewizji tv stacja - program dla podanej stacji tv stacja data - program dla stacji na podany dzień (zobacz: pomoc tv) e numer - informacje o dodatkach chemicznych w żywności im - imieniny im imię - daty imienin waluty - kursy walut waluty kwota - przelicza podaną kwotę wg kursów lotto - wyniki losowań Lotto tnij link - skraca długie adresy stron sugestia tekst - zgłoś nam sugestię lub błąd wersja - wersja Infobota zapisz funkcja - włącza podaną funkcję (zobacz: pomoc zapisz) wypisz - wyłącza podaną wcześniej funkcję Pozdrawiam. :) |
Hey fajna rzecz. xD
|
Nom, ostatnio można było się pobawić nową funkcją - prezenty^^
|
nadal można ; ) Fajnie jak cchcesz lasce prezent zrobić czy komuś znajomemu :)
|
Hahaha połączenie zabawnego i fajnego.
|
A myślałem że to znowu jakiś głupi temat z keyloggami ^^
A tu taka fajna rzecz :P |
Ameryki nie odkryłeś, ale dobrze, że ktoś o tym napisał. Co nie zmienai faktu, że infobot to fajna rzecz. Jak nie ma nikogo na gg, to można chociaż z nim pogadać. ;)
|
Cytuj:
@ Uzywam głównie do tłumaczenia słówek pl>ang, jeśli potrzebuje coś na szybko, oraz czasami do TV. Ostatnio spamowałem ludziom tą funkcją prezenty z nudów :( Cytuj:
|
Słyszeć, może słyszałem, ale nie interesowałem się (może teraz się zainteresuję), a Ryba kręci sex-kamerki! (tak słyszałem, nie, nie oglądałem :x)
|
Ta pogadać napiszesz dupa a on ,, a może jednak pupa'' co nie zmienia faktu, że jest bardzo przydatny.
|
no, tv mtv/tvn i jest git : DD
i jeszcze tak jak ryba czasem slowka na szybko, i tam ze 2 razy numery z totka sprawdzilem : P |
Cytuj:
Cytuj:
|
No w przeciwieństwie do innych osób z listy on zawsze jest skory do rozmowy :D
|
Cytuj:
|
A ja tego nie znałem, nie potrzebuje, i jakoś nie czuję się z tego powodu gorszy.
|
Cytuj:
@top uzywam hohoho hohoho.... a moze i dluzej? (ciekawy jestem ktory baran zacytuje to i mnie zjedze ze sie 'chwale' or smth i nie skmini z czego ten tekst jest) bless ^^ |
Infobot to mój dobry kumpel już od paru lat.
|
Uzywam ponad pol roku i nigdy sie nie zawiodlem. Widac, ze robia go ludzie z Lublina =D
|
Lol infobot ma już pare dobrych lat a dopiero teraz powstaje taki temat :P Aż się dziwie, że jeszcze nie wszyscy o nim wiedzą ::P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |