![]() |
Szukam MMORPGa z dobrym PVP i PARTY
Witam,strasznie doskwiera mi nuda a więc postanowiłem sobie pograć w jakąś nową gre mianowicie szukam darmowego wciagającego mmorpga,z ciekawym systemem pvp coś jak w WoW'ie , tzn. za zabijanie innych graczy dostajemy jakieś punkty i te mozna wymieniać na jakieś itemki, lub jakieś Castle Siege (jak w Lineage2) lub inne tego typu eventy,oraz wymagam też od gry dobrego systemu party,mianowice niecche grać solo,grę w której chętnie każdego przyjmują do teamu na wspólny exp czy quest
Odrazu mówie że odpadaja gry takie jak WoW,Lineage 2,Tibia,Wurm Online,Ragnarok,Guild Wars... Myślę nad Rohanem,wygląda na ciekawą gre! |
A Requiem : Bloodmayre? Albo Metin2.... To są gry.... Sam gram ;p
|
Knight Online. Fajna giera.
|
PvP - Tibia (nie ma to jak zfragować 30osób przed depo których łączny czas expienia wynosi ponad tydzień. Więc w kilka chwil niszczysz komuś kilka godzin wyciętych z życiorysu :D)
Party - WoW ale ty nie chcesz o nim słyszeć :] Btw. Craft - Runescape :cup: |
Cytuj:
Co do gry to może spróbuj Rapplez? |
W Tibi masz dobry system pvp.Jeśli chodzi o party to cóż nie można mieć wszystkiego. Nie pisałeś ze gra musi być w pełni darmowa bo takich w gatunku mmorpg (dobrych) nie ma.
|
Ehh... proszę abyście przeczytali mój pierwszy post ;/ gry które w wiekoszści wymieniliscie grałem już i po prostu mi się znudziły !
|
Ludzie
czy w ogółe słyszeliście o GUILD WARS?? czy sama nazwa gry cos nie mówi?? czy te 5 milinów ludzi grających w tą gre to nic?? @topic Nie znajdziesz lepszej gry do party i pvp od GW |
Guild Wars na dłuższą metę jest nudny, a panowie z ArenaNet praktycznie go olali, na rzecz GW2.
|
Moze Ultima? Zaleznie od serwera, ale u mnie (chyba dark lands) Bylo kolo 8 profesji ( kowal, gornik, majsterkowicz, alchemik, itd) Z klas postaci, to byl mag czysty ( nie mog nosic zbroj), mag bojowy ( slabsze czary ale mogl nosic skorzane zbroje), wojownik, lucznik i cos tam jeszcze. Jak padles to traciles wszystkie itemy i cale zloto ktore miales przy sobie. Dokladnie nie pamietam wszystkiego bo to bylo z 6 lat temu :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą GW po pewnym czasie robi się nudne, bo może i masz black obsi + chaos gloves, ale co z tego, jak daje ci to samo, co canthan za 1k undyed? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Malo wiesz :) |
Hmm, Silkroad <3 Trudno wbić na serwer i turkish boty, ale poza tym to wg. mnie jedna z lepszych darmówek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Grałem w GW przez trzy lata, rzeczywiście mało wiem. |
Perfect World?
|
Cytuj:
|
@up
Wiem to, że nie będzie abonamentu = bedzię dostępne dla niewyżytych 10-latków, coś a'la Kamadan pol1 = będzie takie jak GW. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |