![]() |
Pytanie nooba : Jak wysłać paczkę do innej postaci?
Jak w temacie... nigdy tego nie robiłem a teraz odczuwam potrzebe wysłania jednej paczki do swojej drugiej postaci... mam juz paczke razem z ta "kartka" na ktorej trzeba wpisac adresata ale co dalej? Mam podejsc do skrzynki i poprostu przeciagnac paczke na nia? Czy jak? Nie chce ryzykowac straty mojego sprzetu dlatego pytam i sorry jesli taki temat juz byl...
|
Na tabliczce piszesz imie drugiej postaci i miast w ktorym jest. Potem wkladasz ta karteczke do parcela razem z eq i rzucasz na niebieska skrzynke.
|
Dokładnie ma wyglądać tak:
nick twojej postaci miasto twojej postaci I wtedy przesuwasz parcel na skrzynkę<label ma być w środku>. Pozdro |
Paczka
HIHO!
Po pierwsz to nie mowil bym na siebie noob Paczke wysylasz: - kupujac paczke dostajesz karteczke w ktorej piszesz najpierw nick postaci a potem nizej miasto do ktorego paczka ma byc wyslana -wkladarz wypelniona kartke do paczki (wraz z zawartosciami :P) - tak uzupelniony parcel przesuwasz na skrzynke i jezeli nie wysle znaczy toze nick albo miasto postaci jest bledne (uwazaj zeby przypadkiem ne wyslac komus innemu :P) |
moge juz tylko dodać ze parcel uzyty do wysylki musi być nie ostęplowany
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |