![]() |
Wulgarne słowo w nowym czarze.
Witam all. Nie wiem dlaczego, ale w nowym spell'u CipSoft zapewne nie miał pomysłu na inkantację czarów "Protector", "Charge" oraz "Blood Rage". W owych czarach znajduje się słowo "hora", lecz hora po Szwedzku oznacza k****ę :p
Nie jest to Waszym zdaniem dziwne? Powinno być za jakiś czas to zmienione, skoro w Tibi nie można używać wulgaryzmów, to Szwedzi będą zmuszeni do wypowiadanie tego w czarze... |
Powiem że to zabawna sprawa, wątpie by coś z tym zrobili.
|
Uwaga uwaga, zmienili to wczoraj przed 12tą -.-'
|
założyciele cipsoftu się nie uczyli bo "tibia" oznacza po łacińsku Kość piszczelową czy strzałkową ;p
|
@up
piszczelową i po angielsku |
Po łacińsku, Yeah! xD
|
Cytuj:
Zabawna sprawa swoją drogą :P |
Ej, to tak na serio?
O hora! |
W przyszlym upie dadzą polakom czar "evevo kurwa gran vis" i juz po sprawie =)
|
Ahhahahahahaha
|
Z tego co mi wiadomo o znajomych SWE nie kurwe a prostytuke. Niby to samo znaczenie ale nie wulgarnie :P Co nie znaczy ze cos takiego nie powinno miec miejsca.
|
A co my mamy powiedzieć o NPC Paja ?? który jest jednym z nowych npc w yalahar :p
|
Hora - Prostytutka
Paja - zepsuc wiem, poniewaz mieszkam w Szwecji. @topic :confused::confused: |
Cytuj:
XR3 hora hur. |
Devixx - Także mieszkam w tym kraju, lecz myslalem ze oznacza to słowo wulgarne bardziej :] Co jak co, ale to i tak nadaje się do zmiany...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jakby nazwali czar murarz, też zawód. ;] |
Opisałby ktoś działanie czarów knighta - Blood rage, Charge, Protector? kthxbye :P
|
2Up:
Cóż poradze. :D Up: A odpowiedni to temat do tego według Ciebie?:baby: |
Cytuj:
Blood rage - zwiększa skile agresywne o 30 na 10-15 sekund ( nie wiem na ilu się zatrzymało, buffowali to ) Protector - tak samo jak wyżej tylko że zwiększa shielding o 100. Charge - coś w rodzaju utani gran hur. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |