![]() |
299rp i 212 ed (poi wajchy + hunt)
|
filmy w ktorych nie widac eq, skili ani nawet rozmow sa po prostu swietne ^^
|
a już miałem ściągać ; D
|
Ale ja widze:
13:19 CzarneProxy: Autohealed Morgahar (at 62 % hp) :D |
no i co z tego ze widzisz?
nie zaczynaj dyskusji o botach bo zawsze się kończy tak samo.. |
Wiekszosc graczy uzywa botow, nie widze sensu wypominania im tego.
|
nuu speed :P karolak nigdy nie byl wylewny do nieznajomych napewno dlatego wszystko jest pozakrywane hehe
|
bociaże! no thzx
|
|
Dlaczego kamerzyści ukrywają takie rzeczy jak np. skille i rozmowy? Z góry zakładam, że taki film nie będzie mi się podobał i nie zyska mojego uznania.
|
bo nie chcą by ktoś czytał ich rozmowy?
bo skille można sobie sprawdzić na erig'u/tibi com? mądrzejsze argumenty~ proszę. |
Ladny domek :p
|
Ile on juz mlvl wbił ._.
Gz movie |
Już dawno nie widzałem tak fajnego filmu na tym opanowanym przez idiotów forum, wielkie gratki.
Btw wydaje mi się że kina na tym lvl co palek + ten ed by tego nie zrobili w takim czasie;o |
Cytuj:
2. Wole być no skillem bez boota niż skillem z bootem ;) 3. Fajne gh i graty 300! |
ale wlasciwie co wam to da ze zobaczycie jakie ma eq czy skile?; p
a to ze zakryl rozmowe to chyba nic dziwnego ; p morg gz: ) |
Cytuj:
|
Jak piszą na tibii to chyba normalne, że zakrywają...
U nas nikt nie pisze i nie zakrywamy jak już filmy wrzucamy, ale o co się w ogóle rozchodzi... Ale nie wiem po co eq zakrywać :p Mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza, ale dziwne jakoś xd Edit: nice speed xd |
Ukrywanie rozmowy to nic takiego, jednak skille i eq mozna zostawic, glupio tak patrzy sie na puste :] Film fajny, gdyby nie te pozakrywane rzeczy lepiej by sie ogladalo bo tak jest taki.... dretwy. Kreccie wiecej czegos ciekawego =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |