![]() |
te moje pomysły
Tak se myślałem dziś rano... jak myślicie? czy to dobry pomysł aby dwa razy na rok a może częściej CIPowie pozwalali aby przesłać przedmioty na inny server dla jakiegoś chara. To jest tak: np. mam chara nick załużmy KONUS :p i ta postać jest na serverze Aurea. I mam drugą postać na innym koncie powiedźmy że nazywa sie KONUS POSPOLITY i jest na świecie Libera :D i chcem przesłać żeby z postaci KONUS na postać KONUS POSPOLITY albo na odwrót. Myślicie że to byłby dobry pomysł?
|
..
Zly pomysl bo by nowe swiaty zalala fala itemow dobrych z antici.
|
sory jezeli to kogos urazi ale odrazu jak przeczytalem tego posta wiedzialem ze chlopak ma miedzy 12 a 14 roczkiem zycia, pomysl troszke pomysl jest do bani bo z serverow na ktorych rzeczy sa tansze masowo przeyslanoby je na no nowe servery np z antica na galana itp wiec sam sobie odpowiedz
|
Myślę ze nie.
Rozpatrz to tak: Masz wypasioną postać na jednym serwerze i przesyłasz innej, dopiero zaczynającej itemy i kasę za powiedzmy 100k. TO daje wielką przewagę nad tymi co nie mieli takiej możliwości. Oddzielne serwery są właśnie po to, aby osoby zaczynające na nich mieli równe szanse |
?
macie racje ale załużmy ze to była by ograniczona liczba itemów i kasy albo wogle ograniczone itemy!
|
Ale tak byc nie moze poniewaz na antice kupie golden arma po 20k (przyklad)
-a na titani po 60k i co to za sprawiedliwosc :/ bedziesz mial ograniczenie do 60k to przeslesz 3 g army...i sprzedasz je za 180k a pozniej to na antice odeslesz ;] |
Lol!
HIHO!
NP. Antica - Giant sword 7k-6k a jakis najnowszy server giant sword nawet do 180k POPROSTU BEZ KOMENTARZA |
to był pomysł! TEMAT ZAMKNIĘTY!!! B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |