![]() |
Znowu servy pad³y???!!??!!??
X( WTF?!?!?!?!?!?!? Znowu mnie kickne³o i znowu nie moge sie logn±æ!!
Czy to jest tak trudno porz±dnie zrobiæ update???Again nie moge wej¶æ na tibia.com! FUCK! |
Wrrr...
Jak to w poprzednim poscie napisalem u mnie to samo tylko ze ja czekalem w kolejce i mnie wyrzucilo.
|
Tak, znowu down.
|
Zgadza Sie..
Zgadza sie.. pada³y Pad³y I Padac Beda !! az w koncu wszystko sie wysypie i nie bedzie takiej gry jak Tibia... F*** You Very Much CIP Soft !!!
|
Super!! WTF!!!!
No dok³adnie!! I na dodatek przez ca³y dzieñ mia³em nie wiem czym spowodowane lagii!!!!!!!!!!!!! X( Nigdy tak nie mia³em!!
|
szkoda pacca.... mogli by chociarz dni oddac ... dorzucic ze 3-4 dni ;/
|
:confused: Padaj±ce servery to juz powoli zaczyna sie stawaæ norm±.......
Ca³y czas padaj±, co oni se w kulki z nami lec± ? <joke> Jak dzis niedzia³aj± to pewnie bêd± dzia³aæ jutro, a jak nie jutro i nie pojutrze to pewnie nigdy i bye bye Tibia. Grunt to myslec pozytywnie :) |
To sie powoli staje norma - kicki, lagi, pady servow... Albo oni szybko cos z tym zrobia, albo Tibia straci bardzo wielu zwolennikow...
|
Jednym s³owem ch³opcy z CipSoftu zje..li sprawe i tyle!
|
W³a¶ciwie cudem nie zaliczy³em deda... o 19 dosta³em kicka, wbi³em dopiero o 19:24 juz by³em na yellow... Ja rozumiem, jeden serwer padnie, OK mog³o siê zdarzyæ... ale drugi raz z rzêdu s± masskicki na wszystkich serwerach BEZ ostrze¿enia :/ A ja mia³em kupowaæ PACC'a... heh CIP'y moga zapomnieæ o mojej kasie
|
CIPy przyjê³y chyba zasadê: "W c***a ciêcie te¿ zajêcie". Gdy¿ za dani nie wiadomo czy graæ, bo bêdzie nagle kick i lipka. Mnie kicknelo jak zabilem goscia i zlapalem skulla XD
|
Co za ho³ota, umiecie tylko narzekaæ. Myslicie ze to tak latwo dopilnowac kilkunastu+ serwerow na raz? Nie zapominajcie ze sprzet ma prawo zawiesc i to nie wina CIPów. Na pewno robia co moga, nie chca przeciez tracic klientow. Zamiast marudzic na forum powtorzcie sobie lepiej zasady ortografi albo tabliczke mno¿enia.
|
Ja nie mam zadnych problem jestem zalogowany i jest spoko
|
Gadacie jak po***ani :/
Po prostu mass kick i tyle a nie "servery padly" Kogos wyrzucilo i robi tematy na forum... Ja mialem tak przez 2 dni tylko ze mnie co 5 min wyrzucalo ;S |
tibia padnie niedlugo jak hb
kiedys grywalem w hb !!!ekowalem se magiem i czysto servery padly robili cofki zrobili update i server poszedl sie ***Aæ
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |