![]() |
Złodzieje-czyli Rl Life i PAcc
Tworze ten temat poniewaz zobaczylam tu temat "Pacc priorytetem(...)"
Pewnie wiekszosc z was wysyłalo,wysyla i bendzie wysylac kase na pacc w ten sposób.Jednak ja mówie ze to bład...Wysłalam list kilka miesiecy temu był on Priorytetow polecon i co mi to dało?? koperta doleciała do niemiec...i buf dziwnym trafem zagineła...po prostu ktos ja z**** i to nie jeden przypadek mój kelega tez wysyłal i koperte równiesz wcieło...No pomyslicie ze banał pujsc na poczte i po krzyku?No wiec składamy reklamacje, cieszymy japke ze nam sie dostanie :) a ty przychodzi pismo ze sie mozecie pocałowac w d*** kasy nie bendzie.Niemcy przestali wyplacac jakie kolwiek odszkodowania i zasłaniaja sie jakims Genewskim punktem.Taki z Tego morał: Po 1: Jesli juz zagineła wam koperta z kasa na Pacc przy składaniu reklamacji na poczcie Powiedzcie ze w kopiercie była tylko umowa zawarta z firma wysyłkową:P(nie wspominac nic o kasie w środku bo z odszkodowania nici) Po 2: Jesli wysyłacie koperte z kasa wyslijcie ja jako List Wartościowy(zapłacicie troszke wiencej ale macie pewnasc ze wrazie problemów kasa zostanie wam zwrócona) Mysle ze ten temat komus pomoze i obejdzie sie bez podobnych przypadków Pozdro ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |