![]() |
Gdzie i jak skiloowac ?
Witam
Mam knighta 51 lvl. Eq to knight set, crown shield, bohy, dark helmet, oraz bright sword. Dotychczas nie skilowalem, expilem sobie na cyclopach pod thais.Moje skile to 65/58 oraz 5 mlvl. I teraz tak, gdzie mogę skilowac oraz jakie eq zalozyc i na czym skilowac ? Z góry dziękuje za odpowiedz. |
Moim zdaniem spróbuj na slime właśnie w thais :) I pamiętaj nie bij matki i zadawaj ciosy dla klonów tak aby padały blood hity.
|
możesz spróbować jeszcze w kopalniach ale uważaj na PK, bierzesz knife, dużo jedzenia i idziesz, bierzesz na klatę 2 potworki bo więcej nie trzeba i skilujesz
|
A co z eq jakie zalozyc, bo mam jeszcze plate set ? I jak bic, na full defa czy na full atak ?
Dzięki |
eq ubierz najlepsze jakie masz bo poco masz dostawać hity...
najpierw spróbuj na full def jeżeli rzadko będziesz zadawał blood hity zmień na balance ;) |
Aha. Czyli już wiem, znam fajna miejscówke pod thais. Dzieki za odpowiedź.
Ile mi czasu mi zejdzie skilować do 70\70 ? Dzieki za odpowiedź. |
Aby awansować z poziomu 58 na 70 potrzebujesz 3 dni 4 godzin 4 minut 13 sekund . (tu chodzi od shielda do 70 -> urosnie Ci o pare skilli ponad 70 sword)
Aby awansować z poziomu 61 na 70 potrzebujesz 2 dni 16 godzin 17 minut 44 sekund . @ http://tibia.pl/skillcalc |
To już wszystko wiem. Dzieki za opowiedź w tym temacie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |