Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] [Iridia] 233 RP ded i 'battle' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200213)

Kiełek 08-12-2008 17:09

[Iridia] Królewski strzelec na 233 poziomie został pozbawiony życia

Ded -> http://rapidshare.de/files/41091788/..._down.cam.html
Battle -> http://rapidshare.de/files/41091805/BATTLE.cam.html

Xr3 08-12-2008 17:47

Nie rozumiem tej waszej mody na "dedy"...

Krajzel 08-12-2008 18:54

Pół servera stoi murem za czealinem hehe. Może wszyscy padli ale fraga mają xD. Ja czekam na wizytę mendilka, też będzie się działo

@up
Istnieje takie coś jak war... a konkretnie sneak

Tyran The Bro'war 08-12-2008 19:35

@up
najpierw mu wytłumacz, że istnieje takie coś takiego jak server pvpB)

Xr3 08-12-2008 19:44

@up
Twoim rycerzem, musiałeś nieźle wymiatać na openkach co?

Mam na myśli to, że jacyś retardowie z "dead", zrobili "ded".

Tyran The Bro'war 08-12-2008 19:49

zrobię więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz tym sorcem na canadii :baby:
@down
ten mosiek z non pvp jest najmądrzejszy, więc szkoda czasu na polemikę.

Kamliss 08-12-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2368183)
@up

Tak samo można wymiatać teraz na openach 1 rycerzem jak i 1 magiem, przykro mi to nie 7.6.

Krajzel 08-12-2008 20:34

Cytuj:

@up

Sam jesteś retard. To jest slangowe określenie. W dodatku skrót których pełno w tibii. Liczy się szybkość przekazu a nie poprawność.

Piio 08-12-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2368312)
Sam jesteś retard. To jest slangowe określenie. W dodatku skrót których pełno w tibii. Liczy się szybkość przekazu a nie poprawność.

Niestety to prawda :/ Szkoda, że jednak nawet na forum ludzie się tak strasznie śpieszą, że nie starają się pisać poprawnie.

Vil 08-12-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2368312)
Sam jesteś retard. To jest slangowe określenie. W dodatku skrót których pełno w tibii.

Uściślając, to jest określenie stworzone przez retardów, które w środowisku retardów uchodzi za slangowe. Zaczęło się to wszystko od tego, ze jakiś debil z nikąd stwierdził, że 'dead' to rzeczownik a nie przymiotnik, a następnie wszyscy, szczegolnie polskie dzieci bez szkół, łyknęli.

Krajzel 09-12-2008 17:13

@up
Skąd możesz wiedzieć kto to wymyślił? Może zrobił to żeby było łatwiej i szybciej sie porozumiewać, a zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi bez względu na błąd. Ja nie znam bardzo dobrze ang i na pewno zdarzyłoby mi się pomylić rzeczownik z przymiotnikiem i co? też jestem debilem?

@edit
Ta dyskusja nie ma sensu.

Vil 09-12-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2369267)
Skąd możesz wiedzieć kto to wymyślił?

z wikipedii.

Cytuj:

Ja nie znam bardzo dobrze ang i na pewno zdarzyłoby mi się pomylić rzeczownik z przymiotnikiem i co? też jestem debilem?
mniej wiecej.

Xr3 09-12-2008 19:03

Cytuj:

@up
Skąd możesz wiedzieć kto to wymyślił? Może zrobił to żeby było łatwiej i szybciej sie porozumiewać, a zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi bez względu na błąd. Ja nie znam bardzo dobrze ang i na pewno zdarzyłoby mi się pomylić rzeczownik z przymiotnikiem i co? też jestem debilem?
Po raz kolejny dajesz mi do zrozumienia, że jesteś sztandarowym przykładem "knajta", przez którego krąży opinia, jakoby osoby grające tą profesją, były mało inteligentne. W twoim przypadku, jak najbardziej się to zgadza - oceniasz graczy po tym, na jakim serwerze grają (tak samo jak twój kolega Tyran The Bro'war) i nie widzisz żadnej nie poprawności w słowie "ded". Inteligentni gracze (tacy jak ja;)) nie używają tego dziwnego terminu.

Moim zdaniem, każdy 70+lvl MS/ED z Non-pvp, lepiej by sobie poradził na PvP, niż ktokolwiek z was. To zdanie tyczy się oczywiście Krajzela, Tyrana i wielu innych niespełnionych "knajtuf" z przerostem ambicji...

Edit:
Nie pieprz głupot i nie zachwalaj siebie, co to nie ty (wy), bo tak na prawdę tym twoim evul Rycerzem, mogłeś co najwyżej stanowić żywe samouhadło, którego nawet nikt nie chce bić, gdyż szkoda na nie sdków... (przykład z 7.92)

dzjott 09-12-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2369567)
Po raz kolejny dajesz mi do zrozumienia, że jesteś sztandarowym przykładem "knajta", przez którego krąży opinia, jakoby osoby grające tą profesją, były mało inteligentne.

Ty za to pokazujesz ze lubisz wszystko generalizowac, sprowadzac do ogolu i stereotypu. to nie jest dobre / dalszej czesci Twojego posta nie mialem ochoty czytac.

Kiełek 09-12-2008 19:52

a moze tak lepiej zajac sie komentowaniem filmu niz dyskutowac na temat poprawnosci mojej pisowni?
przeciez jak zwykle super poprawny i wszystkowiedzacy xeremon ktory gral na 7.6 musi zablysnac, rofl ;';';;;;;;;;';''

Krajzel 09-12-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2369567)
Po raz kolejny dajesz mi do zrozumienia, że jesteś sztandarowym przykładem "knajta", przez którego krąży opinia, jakoby osoby grające tą profesją, były mało inteligentne. W twoim przypadku, jak najbardziej się to zgadza - oceniasz graczy po tym, na jakim serwerze grają (tak samo jak twój kolega Tyran The Bro'war) i nie widzisz żadnej nie poprawności w słowie "ded". Inteligentni gracze (tacy jak ja;)) nie używają tego dziwnego terminu.

Moim zdaniem, każdy 70+lvl MS/ED z Non-pvp, lepiej by sobie poradził na PvP, niż ktokolwiek z was. To zdanie tyczy się oczywiście Krajzela, Tyrana i wielu innych niespełnionych "knajtuf" z przerostem ambicji...

Edit:
Nie pieprz głupot i nie zachwalaj siebie, co to nie ty (wy), bo tak na prawdę tym twoim evul Rycerzem, mogłeś co najwyżej stanowić żywe samouhadło, którego nawet nikt nie chce bić, gdyż szkoda na nie sdków... (przykład z 7.92)

A gdzie ja napisałem że używam? Film nie mój żeby było jasne. Czytanie ze zrozumieniem pls.
Ten ed/ms znając życie już w pierwszym tyg załapał by hunta za free i grzałby pz'ta z paymant'em. Na tym by się skończyło jego pvp.
Jeżeli nigdy nie grałeś knightem to lepiej się nie wypowiadaj.
Słyszałem że szykują się kolejne masslogi ale teraz to będzie ciężko ubić kogokolwiek. Chyba że wszyscy padną po akcji ;s

Tabulator 09-12-2008 21:29

Nie chcę z premedytacją podwyższać temperatury, ale z autposji wiem że główna siła "zabijająca" w bitwie to SD'ki. Żeby rycerze odnieśli sukces potrzeba ich dużo, silnych, no i uwięzionej ofiary, żeby berserk poszedl w ruch :P Jeden rycerz...to troche ciężko, sam jeden? Miałem kiedyś tą nieprzyjemność że 160~~ EK mial zly humor i chciał mnie ubic, ale się mu nie udało, z dużego respu smoków w Ankrahmun zwiewałem przez całą pustynię by ostatecznie umknąć na piramidę :o

Czoger 09-12-2008 21:57

Mógłbym prosić o rehost, bo coś kodów w rapidzie mi przeglądarka nie wyświetla :(

Tipox3 11-12-2008 20:43

Mi tak samo...

^Trial^ 11-12-2008 21:31

:)

Cytuj:

@up

Jestes debilem. 'RETARDZIE'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36.