![]() |
[Iridia] Królewski strzelec na 233 poziomie został pozbawiony życia
|
Nie rozumiem tej waszej mody na "dedy"...
|
Pół servera stoi murem za czealinem hehe. Może wszyscy padli ale fraga mają xD. Ja czekam na wizytę mendilka, też będzie się działo
@up Istnieje takie coś jak war... a konkretnie sneak |
@up
najpierw mu wytłumacz, że istnieje takie coś takiego jak server pvpB) |
@up
Twoim rycerzem, musiałeś nieźle wymiatać na openkach co? Mam na myśli to, że jacyś retardowie z "dead", zrobili "ded". |
zrobię więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz tym sorcem na canadii :baby:
@down ten mosiek z non pvp jest najmądrzejszy, więc szkoda czasu na polemikę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Skąd możesz wiedzieć kto to wymyślił? Może zrobił to żeby było łatwiej i szybciej sie porozumiewać, a zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi bez względu na błąd. Ja nie znam bardzo dobrze ang i na pewno zdarzyłoby mi się pomylić rzeczownik z przymiotnikiem i co? też jestem debilem? @edit Ta dyskusja nie ma sensu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Moim zdaniem, każdy 70+lvl MS/ED z Non-pvp, lepiej by sobie poradził na PvP, niż ktokolwiek z was. To zdanie tyczy się oczywiście Krajzela, Tyrana i wielu innych niespełnionych "knajtuf" z przerostem ambicji... Edit: Nie pieprz głupot i nie zachwalaj siebie, co to nie ty (wy), bo tak na prawdę tym twoim evul Rycerzem, mogłeś co najwyżej stanowić żywe samouhadło, którego nawet nikt nie chce bić, gdyż szkoda na nie sdków... (przykład z 7.92) |
Cytuj:
|
a moze tak lepiej zajac sie komentowaniem filmu niz dyskutowac na temat poprawnosci mojej pisowni?
przeciez jak zwykle super poprawny i wszystkowiedzacy xeremon ktory gral na 7.6 musi zablysnac, rofl ;';';;;;;;;;';'' |
Cytuj:
Ten ed/ms znając życie już w pierwszym tyg załapał by hunta za free i grzałby pz'ta z paymant'em. Na tym by się skończyło jego pvp. Jeżeli nigdy nie grałeś knightem to lepiej się nie wypowiadaj. Top Słyszałem że szykują się kolejne masslogi ale teraz to będzie ciężko ubić kogokolwiek. Chyba że wszyscy padną po akcji ;s |
Nie chcę z premedytacją podwyższać temperatury, ale z autposji wiem że główna siła "zabijająca" w bitwie to SD'ki. Żeby rycerze odnieśli sukces potrzeba ich dużo, silnych, no i uwięzionej ofiary, żeby berserk poszedl w ruch :P Jeden rycerz...to troche ciężko, sam jeden? Miałem kiedyś tą nieprzyjemność że 160~~ EK mial zly humor i chciał mnie ubic, ale się mu nie udało, z dużego respu smoków w Ankrahmun zwiewałem przez całą pustynię by ostatecznie umknąć na piramidę :o
|
Mógłbym prosić o rehost, bo coś kodów w rapidzie mi przeglądarka nie wyświetla :(
|
Mi tak samo...
|
:)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |