Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   sposoby na zabijanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20023)

Van_Waterflew 17-12-2004 21:00

sposoby na zabijanie

Jak lubicie zabijać ludzi??

Garnekzupy 17-12-2004 21:02

ja zaczne od takiego pytania.

CZY TY SIE DOBRZE CZUJESZ??

Dla mnie to pytanie wydalo sie tak z lekka Schizo.

Van_Waterflew 17-12-2004 21:05

czuje sie verygood a dla ludzi kturzy zabijajo bez powodu lub z powodem jest to bardzo normalne

Mr LaMeR 17-12-2004 21:08

PROSZE BŁAGAM ZLITUJ SIĘ I PISZ "BRONIĄ" zamiast "BRONIO" , "ZABIJAJĄ" a nie "ZABIJAJO" itp.!!!!!!!!

@Topic
W sumie nie takie głupie pytanie, przecież to jest część gry!

Skenone 17-12-2004 21:09

ja tak sobie nie zabijam ale jak już musze, jak ktoś zabił mego kumpla to robie summona i ide z sd. Ale największa frajda jest z sd i lootu :) ;) :)

kibic 17-12-2004 21:09

Ja to lubie zabijać z hmm bo mi to najlejej wycchodzi a czasami i ludka jedengo zabiję ale malo B) :p :)

Msss 17-12-2004 22:02

noob?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van_Waterflew
czuje sie verygood a dla ludzi kturzy zabijajo bez powodu lub z powodem jest to bardzo normalne

koles , powiem Ci ze masz cos z glowa !! jak mozesz tak sobie zabijac ludzi to jest przeciez praca nie tylko zabawa , myslisz ze tak komus sie podoba odrabiac lvl skille ipt.? Idz sie leczyc !! albo przestan grac w ta gre bo jest za duzo takich noobow jak ty !!

Jak mozna zrobic postac dla pkowania itp. ? B)
Lepiej poczytaj artykkuly w internecie na temat "leczenia " a nie na temat Tibi!!

~~~~~~~~~~

Wojtas 17-12-2004 23:14

JA lubie pallem z dobrymi skilami i ok 20 lvlu kusza bełty, gfb, jakies explo fbomby i oczywiście uhy:P:P:P

colin 17-12-2004 23:40

Powinieneś uwzględnić jeszcze jeden aspekt, mianowicie są też i takie osoby, które jeszcze nigdy nie zbrukały się cudzą krwią.
Ogólnie ta sonda jest pokopana jednym słowem.

Dr.Unknown 17-12-2004 23:54

@Van
Skończ z urywaniem się z lekcji J.Polskiego, żeby grać w głupią gre, naprawdę ludzi irytuje "ktury", "Bronio", "fielduw", a o o tobie nienajlepiej świadczy, co do tematu IMO oklepany i nieciekawy.

Garnekzupy 18-12-2004 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msss
koles , powiem Ci ze masz cos z glowa !! jak mozesz tak sobie zabijac ludzi to jest przeciez praca nie tylko zabawa , myslisz ze tak komus sie podoba odrabiac lvl skille ipt.? Idz sie leczyc !! albo przestan grac w ta gre bo jest za duzo takich noobow jak ty !!

Lepiej poczytaj artykkuly w internecie na temat "leczenia " a nie na temat Tibi!!

~~~~~~~~~~

I ja sie calkowicie z toba zgadzam:)

Cors Ent 18-12-2004 09:09

@Msss
jesli dla Ciebie Tibia jest praca to moze Ty powinienes sie leczyc....

To jest gra RPG. Jest sobie zlodziej, chce mi cos ukraść, to sd w reke i na glebe z nim.
Jakis nicpoń atakuje kolege to na glebe z nim.

Inna sprawa sa wojny. Jak Tibia dluga i szeroka na kazdym serwerze PvP ludzie walcza o dominacje na serwerze.
Jesli jest opcja PvP to czemu z niej nie korzystac?
fajnie zabijac, ale jak mnie zabija to juz nie ladnie. Ale trzeba wziasc sie w garsc i cos z tym zrobic.

a jak komys nie podoba to jest non pvp. Jesli moge zabijac, i mam powod to co? Nie zabije bo "to nie ładnie, a on nie narpacował i nie moge niszczyc jego pracy?" lol ?
tibia to gra --> zagraj i przegraj lub wygraj :evul:

Wmosca 18-12-2004 14:44

Właśnie. Ja mam pytanie:

1.Co daje Non-PvP
2.Co daje PvP

Bo ja narazie wchodziłem tylko na Dolere, która jest empty.

Muszufasa 19-12-2004 16:15

Jak dla mnie jestes popie.... idz sie skontaktuj z psychiatra albo cus bo masz naprawde z glowka nietak zeby ludzi zabijac phi 8o

A co do tego wyzej to juz takie pytania padaly setki razy PvP Player Vs Player
czyli gracz moze zabic gracza a None PvP to odwrotnosc niemozna zabijac graczy :]

ripper 29-12-2004 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msss

~~~~~~~~~~

Jak dla mnie to ty sie powinieneś leczyć :/ Pk to część gry czy chcesz czy nie. Ja osobiście lubie czasem kogoś stukąć albo komuś zwiać. Miła odmiana po expieniu :D A jak nie lubisz PvP to idź na Harmonie...

Wojtasord 29-12-2004 16:26

tak wlasciwie to mi wytlumaczcie co to znaczy hmm,sd,gfb,jakies fieldy,summon,loorowac jestem nowy i narazie to mnie zabijaja X( choc raz killnolem jednego dupka ktory byl o 4 lvl o demnie lepszy (ja mam 8lvl) ale mial chyba slabe skille bo go zalatwilem myslal ze to z wpowodu mojej tarczy a ja mialem wooden shield rozwalalem go co prawda dlugo ale lol zapamieta ze jak sie jest lajza to sie nie zabija

Super Shadek 30-12-2004 15:14

Ja"

Raz chciałem zabić na hibernie...............
Ale sie rozzmyśliłem.
<A propo:Ja nikogo niezabijam a mnie zabijali! ;( Ale przeniosłem sie na harmonie,o WIELE! spokojniej,No oczywiście jakieś nOObki sie trafjajaą.....................>

Kubi 31-12-2004 00:25

kurde mnie ludzie wkurzaja po co pisac po 10 razy ze ktos ma cos z glowa chyba tylko po to zeby se posta nabic jak wiedze ze ktos napisze ze "masz cos z glowa" lub "idz sie leczyc" to mnie mdli no ale jak widac tacy ludzie sa na swiecie
@topic
a ja powiem ze nie zabijam chyba ze zmieniam serva albo ktos ma hunta ode mnie za swoje zaslugi :D

czarQ 31-12-2004 09:51

Nieno, kolejny zespół noobów odezwał sie. "Masz cos z glowa jak mozesz pekowac OMIGOSH!!" wiec teraz mowie : "TIBIA TO ****A GRA mmorpg (jesli mozna to nazwac rpgiem) I JEDNYM STAŁYM ELEMENTEM TAKICH GIER JEST ZABIJANIE WIEC nieplaczcie "jak mozesz blzz:( za***ales polaczka" bo robisz z siebie blazna ; o

Rahim 31-12-2004 10:49

Zacytuje słowa z popularnej gry rpg, które wymawia bohater takowej gry
"Nabij mi się na miecz przeciwniku, bo ja taki dobry nie będe"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32.