![]() |
LOL WTF? 43 ed pk :o
|
wszystko jest mozliwe
moze zwymiotowal na klawiature bot sie zawiesil i debuga zalapal dorobil sie chlopak hunted 4ever |
zwykły ddos
|
Slaby loot?
|
O mój boże
|
No fajne fajne, więcej takich :D
|
moze siadl mu prad albo net. Ale to niemozliwe :o
|
Nie chce mi się ściągać jakiegoś programu do oglądania filmików. ;F Mógłby ktoś powiedzieć co tam się stało, że aż jest "niemożliwe"?
|
pingpong~~~
|
Cytuj:
@2x up dobra spoila daje zi0m - 43 drud Ziom - x zi0m spotkal Zioma na afku i zaje*** go loocik ~70k ;p next zi0m spotkal Zioma 200 lewla i zaje/pii/ go loocik ze Ukryty tekst:
next zi0m spotkal Zioma 132 druta ktory zaatakowal zi0ma a ten zi0m go zabil 0 loota next zi0m idac napotkal Zioma ktory zabil zi0ma za free jest waste jest zabawa nie ma waste jeszcze wieksza zabawa |
Cytuj:
|
Hahaha, nie złe :)
|
Każdy frag był zaplanowany... gdy zobaczył ofiarę spingował ją a dalej buła z pasztetem.
|
zapingowal ofiare?
łolol |
Cytuj:
|
Tak, zapingował. A myślisz, że co było powodem, że wpadł 120 ed, zaczął go bić i po chwili bił tylko rodem i sie nie leczył?
|
Cytuj:
Film całkiem całkiem. Na Guardii rzuciliby się jak hieny na te puste bp z vialami. Tak, wiem z doświadczenia. |
niby jak mógł go zpingowac?
|
Przez ip?... niewiem jak to się robi... chyba przez ip. Żeby kogoś spingować trzeba nieźle się znać w tych sprawach :x
|
To bylo tak glupie ze az fajne :> Ciekawe skad mial ich wszyskich IP pewnie to musial byc jeden z ich super ziomow :) Ehh takich kumpli to pozazdroscic....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |