![]() |
Ivek vs Zwidek
http://data.fuskbugg.se/skalman01/ivet%20dzieki.cam
Ivek pada i traci.. no wlasnie Ivek wygraza sie zwidkowi na poczcie glosowej http://www.***********.com/629959352.html |
BDasduADhSAUDhasUDhASDuH !
"jak mi nie oddasz mojego eq to spale twoja rodzine !! spale matke,ojca,babke ! x dDDDDDDDD ten Ivet jakis niedorozwiniety XD a eq.... najs :p |
Rofl, groźny xD.
A że tak za pytam, o co była ta bijatyka ? ;) |
lol..
nie on pierwszy nie ostatni, nauczy sie ze na war nie warto isc z full setem bo i tak nic on nie pomaga w walce, a jest mozliwosc straty |
No nieźle starcił, ciekawe co było w bp... I oczywiście reakcja przeciętnego polaka mieszając real life do gry......
|
Cytuj:
|
no troche kasy stracil :P
pech jak chuj xD |
To ma być wojna? Góra/doł na schodach??
|
@up
a wiesz co to stack battle? Tak to jest wojna. Namów róże śmierci, aby wyszły na opena to bedziesz miał opena :O tak jest wojna Chełm & Inshon vs Vision/Duskiness Wiem, że trzeba wam pisać w tematach " Furora Stack Battle Vision/Duskiness vs Death Rose & Inshon " ale nie do przesady troche wyobrazni :) |
Dzwoń na psy;)
Pokaż babce. |
No ciekawe mówił ze ma adres kolesia także nagrajcie filmik jak przyjedzie tam do was/ciebie tylko nie komórką bo jakość słaba :P
|
Hhahah co za młokos kolejny geniusz z takim setem na wojne
co do nagrania na poczcie na speedym limit x( @edit juz sciagnalem : powiem krotko pwned |
Cytuj:
A filmik taki sobie. |
Myślę że wolelibyście nie spotkać Iveta w RL =/ Jak go zobaczyłem [w przyjacielskich stosunkach] to ogarnął mnie lęk a gdyby chciał mnie bić nie zdążył bym z pod siebie gówna zbierać...
|
Wrzuc ta rozmowe na innego hosta
|
Panowie możecie wrzuciĆ nagranie na wrzuta.pl ????? :] bd wdzieczny:p
|
Chelm vs vision/duskiness :-0 ? nie wiedzialem ^^ ale widzialem ze tam jest Ai Shinayo i Betii Spagetti to tak se pomyslalem ze Chelm ma wojne :D tez jestem z Chelma xd ale nie mam na furorze chara :P tzn mam nooba x d
|
Zhostowałem nagranie na wrzute, zdesperowany chłopak.
|
lol co koles coraz wiecej jest ludzi ktorzy zostali zmaniaczeni przez te glupia gre
Averios, Ivek pozdro :D |
kocham to xD
aż się przeniosę grać na ten server xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |