![]() |
Soft bootsy to tak naprawde nie soft bootsy!!!
Widziałem te Soft bootsy i to tak naprawde nie som soft bootsy tylko Boots of watherwalking!!! Mam nawet SSa ale nie wiem jak go wklejić ??? jak byście mi podpowiedzieli to bym wklejił.
************************************************** ******** Nick: Lady danone/ lvl 11/ m lvl 30/ druid :mag: /secura/ carlin/ |
Podaj swoje gg to ci powiem ;) nie bede tu sie rozpisywal tyle :p
|
Gg <<3374740>>
Hehe nauczyłem sie robić link i dam SSa z boots of wathewalking :D:D:D:D A OTO LINK: http://img75.exs.cx/my.php?loc=img75...inghehe8bd.jpg |
re: up
Nic nowego ta mozna bylo juz dosc dawno sprawdzic w chatce swietego mikolaja. |
wielkie lool
a teraz ja ci powiem idz se na vege do domku mikolaja tam sa takie fioletowe buciki kliknij dwoma naraz i zobaczysz napic "You see soft boots" wiesz o co chodzi? takie porwonanie shield of honour a unholy shield widzisz roznice |
Bez komentarza
1) Wiadomosc odgrzewana jeszcze z poprzedniego update'u
2) Soft bootsy sa w domku mikolaja na vedze 3) Ta marchewka wyglada jak zwykla marchewka a to jest marchewka śmierci (Carrot of Doom). Czy to powod bym zrobil temat MARCHEWKI TO NARZEDZIE SMIERCI! ? |
Ludzie czy wy nie rozumiecie że na screenie są BOOTS OF WATERWALKING a nie Soft Boots ? Więc po co paplanie o Soft Bootsach w domku św. Mikołaja.
|
Cytuj:
w temacie jest ze softy to nie sa softy. w tym temacie chodzi o to ze kolega kaszalot pokazal ze sa tak samo wygladajace buty jak soft bootsy. |
boots of waterwalking sa w pokoju dijina (ankrahmun / pod serpentine tower)razem z demon helmetem i paroma innymi smieciami , wygladaja jak fioletowe bohy, a soft boots sa w domku mikolaja.Koniec tematu.
|
soft bootsy po prostu wygladaja jak boots of waterwalking!!!! lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |