![]() |
Nie odepchniesz juz stworka?
Wlasnie stoje sobie i trenuje na rootach na Darashi i zaszla sytuacje gdy bylo ich za duzo wiec bijac je chcialem odepchnac jednego czy 2 zeby mnie nie tlukly niepotrzebnie.
Otoz... "You cannot move this object" Mam nadzieje ze nie mam majakow i ze nie jestem wyjatkiem wsrod spolecznosci grajacej w tibie. Niby nic ale jesli tak jest ze wszystkimi stworkami a nie tylko rootami to niech rycerze uwazaja :-|. |
to kwestia
jakiego potworka chcesz przesunąć ... większość słabszych (orc w, mino itp) sa się przesunąć
|
Rota nie przesuniesz za Chiny Ludowe. ;)
|
roty i dwarfy soldiery powinno sie dać przesuwać , bo jak sie ich zbieże zadużo to są problemy :/ . lecz...takie życie.
heh CIPY heh zmieńcie troche tą gre :D żeby sie dało szczurami żucać tak na 10 kratek ... lub żeby im masz więcej cap tym dalej możesz popchnąc i tak samo z rotami (ale z nimi to od 20 lvl i 50 capa wolnego ! ). |
Czyli racja
no jest to pewna zmiana bo roty dalo sie przesuwac jeszcze do niedawna.
|
rotow NIGDY nie dalo sie przesowac
|
Nigdy nie mow nigdy
Odpychalem roty jeszcze nie tak dawno ; nie wiem tydzien, dwa tygodnie temu NA PEWNO.
A z tym jednym upomnieniem to jestes tak wiarygodny jak obecny rzad. pozdro. |
To mnie już nikt nie powinien słuchać przez te 2 ostrzeżenia. Dobra tam roty do teraz do się przesuwać bo przesunąłem, czasami wyskakuje mi że nie można, ale to jakiś bug. Ogółem można
|
Nigdy rotów przesuwać się nie dało. Jeżeli Arbuzowi się udało to właśnie to było wyjątkowo dziwne.
"Nigdy nie mów nigdy": ekhm... Nigdy, gdy ja próbowałem przesunąć rota nie było to możliwe. |
1. Upomnienie nie swiadczy o tym ze ktos nie wie co pisze tylko o tym ze nie wie kiedy pisac.
2. Rotow zwykle sie nie da odpychac. |
Z tego co wiem to roów przesuwać też nie mogłem ale ze 3 razy mi wyszło:P
|
Przesuwać można tylko te stwory, których zwłokami można rzucać na odległość większą niż 1 pole. A więc spróbójcie przesunąć ciało rota o 5 pól :P
|
Cytuj:
rot-czerw(tutaj bede gadal troche dziwnie i troche o realu)jak bys czerwia w ziemi przesunal?? |
nie wiem dlaczego wszyscy piszecie ze sie nie da to prawda nie da sie ale po co pisac to tyle razy ?
a co do rota to pewnie sie sam przesunol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |