Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dyskusja o nowym update. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20035)

Dr. Omader 17-12-2004 22:11

Dyskusja o nowym update.

W tym temacie mozecie dyskutowac do woli na temat nowego update.

Tutaj jest miejsce na rozmowe co to jest pludgethrower i czemu to zabilo 150~ levela ;)

Tutaj jest miejsce na spytanie sie gdzie wystepuja nowe potworki, ipt.

Tutaj mozecie wymieniac sie informacjami.

Tutaj i tylko tutaj i prosze nie spamujcie innych miejsc.

Spam w tym temacie i powtarzanie po innych bedzie srogo karane!

arvegil 17-12-2004 23:04

No to ja mam pytanie.
Gdzie moge spotkać borsuki i skunksy? :)

Hengar 17-12-2004 23:07

A ja chcialbym wiedziec co to jest ten potwor na Ankramup czy jakos tak taka mumia duza i dlaczegu takie hity zadaje ponad 600 i czy to cos jest silniejsze od demona...?!

hide 17-12-2004 23:09

borsuki i skunksy mozna spotkac praktycznie wszedzie na powierzchni tibii...
zamieszkuja wszystkie lasy.

Matermind 17-12-2004 23:15

No wlasnie co to jest ten pludgethrower?
I gdzie do jasnej cholery sa "Yeti" i dwa nowe rodzaje beholderow??

Kubamistrz 18-12-2004 06:50

Żeby oświecić wszystkik magicthrower to NIE potwur lecz pułapka
jezeli sie na nią wejdzie to slapuje za 500-1000 niewiem ile dokladnie .
Wiem ze 150 elite (okolo) wszedl na to i uhaj sie i 2 osoby go uhaly i dednol
wiec... to nieprzelewki :cup: :cup: :cup:

moF 18-12-2004 07:56

sam nie wiem czy ten update mi na zdrowie wyszedl :Dale jest skillbar (a na to glownie czekalem) a z drogiej strony biedna taka bubble jak jej sie ten cholreny czerwony pasek prawie wogule nie rusza ... nastepna sprawa to to ze guard daje 15 expa mniejm (ktos gdzies napisal "a mi to wisi to tylko 15 expa" ) a przy masowym mordzie tych krasnolodkof to jednak duzo :/ no i lootbagi ... pacc plx i tyle po ostatnim , po tym i ponastepnym updatcie :/

Scizoss 18-12-2004 08:01

A te Crypt Shamblery? Niedługo będę miał PACCa i chciałbym już wiedzieć... Map PlX :D

roland 18-12-2004 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez moF
sam nie wiem czy ten update mi na zdrowie wyszedl :Dale jest skillbar (a na to glownie czekalem) a z drogiej strony biedna taka bubble jak jej sie ten cholreny czerwony pasek prawie wogule nie rusza ... nastepna sprawa to to ze guard daje 15 expa mniejm (ktos gdzies napisal "a mi to wisi to tylko 15 expa" ) a przy masowym mordzie tych krasnolodkof to jednak duzo :/ no i lootbagi ... pacc plx i tyle po ostatnim , po tym i ponastepnym updatcie :/

Mam pytanie, co ciebie martwią guardy??? Jak masz napisane w podpisie, masz 16 lvl druida... Nigdy jeszcze nie widziałem druida na 16 lvlu na guard huncie...
I mam jedno pytanie. Mianowicie, gdzie mozna spotkać skunksa??

Momus 18-12-2004 08:57

Yeti wróć....

po pierwsze gdzie są te białe potworki co jak yeti wyglądają?

po drugie czy crypt shambery dostępne będą tylko dla pacc-ów?

Aoox 18-12-2004 09:12

Mnie ciekawią te scaraby co sie wykopuje. Pytałem kumpli to mówią żeby nie kopać byle gdzie bo to sensu nie ma. A taki scarab coin to ładnie w dmku wygląda ;)

Mati Crusher 18-12-2004 09:19

chyba przesadziliscie z 150 elite on by to przerzyl ale to byl 138 elite i uhal sie sam a nie 3 osoby a zgubila go chęć odkrycia nowego lądu- Daramy na solerze tego ladu szukaly 3 rzadzace gildie (w tym 2 polskie 1 mieszana) Followers of Last Vampires (pol), Last Vampires (pol), War Factory (mieszana)
wiele osob padlo ale zabawa byla przednia

Klikowski 18-12-2004 09:36

A co z lootbagami?

Czy przypadkiem po update niedziala juz taktyka :) zwyciąganiem workow z dziór? Bo chcialem wyciagnac lootbaga z GL i za cholere niemoglem, a przed update wciagle mi sie udawało.

moF 18-12-2004 09:41

Cytuj:

Mam pytanie, co ciebie martwią guardy??? Jak masz napisane w podpisie, masz 16 lvl druida... Nigdy jeszcze nie widziałem druida na 16 lvlu na guard huncie...
Z tym ze mam jeszcze knighta na 34 -.-" ... takiej postaci tez na guard huncie nie widziales ?

Karrith 18-12-2004 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aoox
Mnie ciekawią te scaraby co sie wykopuje. Pytałem kumpli to mówią żeby nie kopać byle gdzie bo to sensu nie ma. A taki scarab coin to ładnie w dmku wygląda ;)

nie wierz im! ja kopalem w wielu miejscach np przed brama, kolo tombsow, i wogole gdzie szedlem to kopalem i jush mam scarab coinsy :)

Makrela 18-12-2004 09:55

No to ja się spytam, czy są któreś z nowych potworów są dla facc?

moF 18-12-2004 09:59

dla faccow to sa SS z tymi poforkami w akcji -.-" ... mozna sie co najwyzej zmienic w niektore (zadnego nie da sie summonowac tylko shamblera dasie convice) a bylo mowione ze ten update to bedzie raj dla facc , jak dla mnie jest to kolejny powod aby kupic pacca

pacc PLX !

pucuś 18-12-2004 10:10

A może mi ktoś powiedzieć co zabilo Mevara?
17.12.2004 13:30:36 CET Killed at Level 113 by Morguthis
Jakby ktos coś wiedzial to niech napisze cos o tym "czymś" zdjecie tez by sie przydało, ja wiem tylko tyle ze moze uderzyc za 750 nawet.

moF 18-12-2004 10:54

Mavera zabil jeden z faraonow (chyba :P)

Fido 18-12-2004 11:09

Hmmmm a dlaczego na tibia com niema zamieszczonych screenow faraonow tak jak innych potworkow ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40.