![]() |
Rusty Armor - Kto wie jak zeskrobać z niej rdzę?
http://tibia.wikia.com/wiki/Rusty_Armor
http://wiki.hunted.pl/wiki/Rusty_Armor Jak widzicie dwie wiki. Dwie wersje. na wikia.com napisane jest że tą zbroję można zrobić un-rusty i wtedy zmienia się ona w jeden z itemków. Moje pytanie jest dość trywialne a zarazem takie proste nie jest. Jak się pozbyć rdzy z tego pancerza? Jeżeli macie jakies informacje na ten temat, podzielcie się. |
Can be obtained through the The Hidden City of Beregar.
W nagrodzie z tego questa jest Rusty Remover co zapewne usunie owa rdze ~~ ponoc dlugi i trudny quest, tak mowia u mnie, poczekaj az bedzie spoiler. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Albo MPA :P
Notes: Able to turn into Brass Armor, Chain Armor, Scale Armor, Plate Armor, Knight Armor, Paladin Armor, Crown Armor, Golden Armor or Magic Plate Armor when un-rusted. Czy to znaczy że ktoś już wyskrobał MPA? O.o |
@Askarai
P. arma? Na TSie miałem za 20 rusted armorów. Same scale xd. |
Moj kumpel tez mial z 30 rustu armor i same skalki i chain armory chyba raz mu sie k arm trafil :d to mpa to pewnie jakos nie zwykle zadko :d
|
@up
skoro twoj kumpel zeskrobał rdze mozesz zapytac jak to zrobil? |
Można to zakupic po zrobieniu The Hidden City of Beregar questa (rust remover).
|
A ile kosztuje on ui NPC (jak ktoś ma sellnie na Guardi?)
|
Cytuj:
|
należy nasikać
|
naciskac ,naciskac
|
Cytuj:
|
milego robienia scale armorow :D
|
Cytuj:
Nie wiem co chciałeś wnieść tą wypowiedzią, ale sądząc po Twoim sigu to jesteś mało rozgarniętym 12-15 latkiem. Jak masz problemy z oddawaniem moczu lub jakieś moczenia nocne nie musisz się tym z nami na forum dzielić. @All Ty wszystkim za odpowiedzi, po edycjach na wikia.com doszukałem się już odpowiedzi. |
Po ukończeniu The Hidden City of Beregar, można u NPC w tym mieście zakupić Rusty Remover za 100gp. To usunię rdze z Rusty Armor, lecz ten armor może się rozwalić lub zamienić w jakąś zbroje (Bardzo rzadko)
|
ten rusty remover sie orwala za jakims razem czy caly cas mozna nim cisnac te armorki?
|
Kupuje sie u Haroga za 100 gp 1 armor = 1 rust remover
|
Nie chcę powtarzać tego co inni napisali, ale może podsumuję i dodam coś od siebie.
Z Rusty Armora można zdjąć rdzę używając Rust Remover, którego można kupić po wykonaniu pewnego Questa. Koszt buteleczki z Rust Remover'em to 100gp. Hmm, jestem ciekaw po ile stoi Rusty Armor? |
Rusty Armor jest wart tyle co nic bo wypada z zalosnego potworka niewiele lepszego od guarda i mozna dodatkowo MPA wyskrobac...zal mi tego updejtu !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |