![]() |
Anti-bot monsters!! Cipsoft przesadził!!!!
TORTOISE, MERKLIN, KONGRA
potowry powyżej zrobione przez cipsofta aby zwalczać botterów.. ale czy to dobry pomysł? tortoise: Cytuj:
|
Cytuj:
/Down : Trudno, raz odwiedzi temple i się nauczy, kto powiedział że tibia musi być prosta? |
Przesadził. Głupota straszna robić z gry ots'a tylko po to żeby na 3h zablokować działalność botterów. Tragedia wielka. A hity jak na takie coś niedoświadczonemu graczowi zafundują temple visiting.
|
@2 Up
Ale taki 50 lvl to idzie na hita albo dwa xDDD A jak będzie otoczony to nie ma jak uciec <3 Btw, co za sens robić 3 moby anty-bot, skoro WSZYSTKIE nowe tereny są IDEALNIE ZROBIONE pod bota (bliskość dp, moby, etc) ? (+ wszędzie schodki, milutko sie stairhoppuje) |
A w jakich warunkach one zaczynaja tak porzadnie tluc? ;o
|
wlasnie,po ilu minutach one bija po 300?
|
Odrazu ?... Nie martwcie się bot was obudzi jak już padniecie ;)
|
te potworki są na pacc area.. więc raczej nie ma tam noobków ale napewno ludzie będą trapowac a na swiatach non pvp to bedzie trainer czyli jak ktos powiedzial ots ;)
|
Cytuj:
pozatym....TE TORTY SA ZAJE***** XD <3333333333 |
Training moba sobie z tego nikt nie zrobi łapiąc baty po 300hp .. ubić też nie ubiją bo nieśmiertelny jest... więc jak coś to przyłapać ID mobka do trainera i omijać go ;):baby:
|
Niech jeszcze dodadza cos w rodzaju niesmiertelnego rota, to bedzie git. Jednak chyba kazdy przyzna, ze te potworki spedza sen z powiek niejednemu kejwbotterowi :<
|
i dobrze, tak ma być :)
|
co tu za walki wkrecacie ? :p
cos mi sie nie chce wierzyc, szkoda ze Pacca nie mam ;d |
Te mobki to bardzo dobry pomysł, nie licząc tego, że każdemu zdarzają się missclicki...
|
Jeśli nawet to prawda, to to dopiero 1 dzień po update. Jeśli będzie mnóstwo skarg na hity tych bestyjek to cipsoft wprowadzi łatkę, która to zmieni. Pamiętacie ostatnio? Z 8.2 było tyle łatek, że aż przeskoczyło do 8.31.
|
Mnie tam jak tortois jebnie za 7 to jest dobrze a mam jedno reczna bron z 15 defem :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |