![]() |
Do skasowania
Do skasowania
|
Cytuj:
|
Hmmm... Według mnie mogliby dodać parę czarów, ale nie koniecznie bo można też inaczej ulepszyć najta.
|
Cytuj:
|
najpierw narzekacie, bo gra jest za łatwa, potem jak jest trudniej to już płacz i się na podłogę rzucacie. Za trudno? To sobie w Mario pograj.
|
każda profesja ma swoje plusy i minusy
wydaje mi się że aktualnie postacie są dobrze zbalansowane. Uważasz że knight jest mierny na pvp a z drugiej strony warto wspomnieć o statystykach top500 erig.net - nie świadczą one o tym jak dobry jest knight, ale jak często jest wybierany do gry pomimo swoich minusów Elite Knight (280) Royal Paladin (95) Master Sorcerer (67) Elder Druid (37) Knight (14) Sorcerer (4) Paladin (2) Druid (1) Top 500 list last updated on: Thu, 11 Dec 2008 04:06:53 +0100 (20h 46m 59s ago). |
knight jest czesto wybierany przez botterow niezaleznie od plusow czy minusow.
|
Cytuj:
topic- Troche przesadzasz ale fakt mogli by inaczej "rozbudowac knighta". |
Nie mówię, że najt jest kompletnie do bani.
Ale mogliby dać więcej czarów dla facc. Przyznam się szczerze, że najtem gram od początku mojej przygody z Tibią. Rzadko wybierałem sorca albo druta tym bardziej pala. |
Jejku jejku... jakbyś założył ten temat tydzień temu, to bym to przebolał. ALE PRZECIEŻ 2 DNI TEMU BYŁ UPDATE I DODALI PARE CZARÓW DLA KINY! Masz pacc to nie narzekaj, że facce nic nie mają. Nie podoba się bez pacc - kup albo nie graj.
|
Cytuj:
zauważyłem, że zawsze żalą się ludzie którzy dostali w dupę na wojnie, ja ostatnio, jak jeszcze pacc był wziąłem udział w warze, padłem raz, wcześniej też się zdarzyło paść na innych warach, jaki wniosek? nie marudź, nie masz tak źle, knightem da się wyciągnąć to i owo jeśli tylko się chce. |
...
O mój boże kolejny nudny temat... nie chcesz to nie graj knightem, zrób sobie sorka, druida i wtedy zacznij grać od nowa. Ciągle ktoś ma jakies "ale" do tego knighta a on wcale nie jest taki zły pod warunkiem, że umie sie nim grać... Podstawą są dobre skille i jestes w stanie zrobić wszystko knightem lecz do tego trzeba umieć jeszcze sensownie grać tą oto postacią...
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |