Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Rookard problemy z Upem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200607)

Michulek 12-12-2008 19:52

Rookard problemy z Upem

Miałem przerwe 5 miesięcy od tibi, chara 10 lvl na rooku B)(arcania) miał być rookstayer (czy jak to sie pisze...:confused:). Ide do banku oddać kase mam, zaduży lvl żeby oddać...X( To myśle sobie że pójde na main (ta wyspa (przeznaczenia??)jest <cenzura>, mój angielski nie jest powalający ale większość rozumiem) poszlem do druta wybrałem profke i lece na statek, zapłaciłem te +200 gp (zdzierstwoX() za naprawe wybrałem miasto i byłem goły... aby bp a w nim 10k xP i gdzie ta wyspa co niby eq można było dostać (ps to mój 1 char od 2 upków):baby::baby:

Ghost419 12-12-2008 21:09

Eq jest w skrzyneczkach pod tym budynkiem, w którym wybierasz profe. Jest też tam expowisko. Po tym upie można wynieść tylko 1k na main.

Alden 12-12-2008 21:12

Na wyspie rookgard idziesz do Oracle, piszesz to co przeważnie się pisze po wychodzeniu z rook. Następnie wylądujesz na wyspie Island of Destiny. Są ta miejsca, w których możesz wybrać profesje. Wybierasz którą chcesz (oznaczona odpowiednim ubiorem domku oraz znakami), piszesz to kolesia znajdującego się tam, postępujesz według rad. Następnie, po rozmowie schodzisz na dół, gdzie są skrzyneczki. Zabierasz eq i idziesz albo na statek, który znajduje się na północ od centrum wyspy, albo expisz ile chcesz (odradzam xD).

Btw. Radzę stworzyć nowego chara, bo jak masz 10 lvl, to na mainie zawsze 2 levele w du**, jeśli chodzi o manę i o hp przy awanse!

MarTheBless 12-12-2008 21:24

Idziesz do oracle,wybierasz profesję,jesteś na wyspie gdzie dostaniesz EQ,

Brtek00 12-12-2008 22:37

GZ ze wyszedles 10 lvlem na meina nie no super xd tylko teraz na 10 lvlu na meinie masz 185 hp i 35 many tyle co 8 lvl na menie wiec? wolales juz new chara zrobic i wyjsc nim na meina tego mogles zostawic na roku :d tylko Hp i Mane straciles

Michulek 13-12-2008 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost419 (Post 2373853)
Eq jest w skrzyneczkach pod tym budynkiem, w którym wybierasz profe. Jest też tam expowisko. Po tym upie można wynieść tylko 1k na main.

Tylko w tym problem że tam wejść niemogłem bo też lvl za duży:(

Bajda

a po polsku to nieumiem...
:baby:

Michulek 13-12-2008 07:40

Bartek00

Wyszłem na 10 bo cipy zwalili rookgraczy tych 9+ lvl nieda sie już kasy w banku itp...

wiec co miałem robić??

Vivarus 13-12-2008 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michulek (Post 2374366)
Bartek00

Wyszłem na 10 bo cipy zwalili rookgraczy tych 9+ lvl nieda sie już kasy w banku itp...

wiec co miałem robić??

kiedyś nie było banku, co ja mówię, kiedyś pc to było mini rare a kase trzymało się w gp'kach

Yrothu 13-12-2008 09:50

Ee.. kasę można trzymać na większym niż 10 lv.
Po więcej info na temat ograniczeń bankowych na rooku po update zapraszam do Tajemnic Rookgaardu (już pominę szukajkę) lub przeglądnięcia postów któregoś z moich kont.

pro_palacz 13-12-2008 10:14

Jak to czytałem to nic z tego nie zrozumiałem. Proszę zacznijcie czytać książki albo uczyć się a nie tylko ten komputer.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.