![]() |
Paladin czy sorcerer?
A więc tak mam problem wybrać paladina czy sorca bez PACC?
|
odpisujcie szybk0o
|
Jak bez PACC to Paladyn
|
Cytuj:
|
palladin-subiektywnie najlepsza profa teraz
pozatym granie sorcem/druidem bez pacca mija się z celem |
na dluzsza mete pallkiem bez pacca tez sobie nie pogra :)
|
Cytuj:
|
Pallek:P
A i tak posypią się warny za kamienie tego trolla;( takich tematów 1000000 było mam dość nupkuf8o O i opcja edytuj nie gryzie spamerze:( zaczynam uważać że to prowokacja -.- @up kolejny spamer =.= o i poproś Mikołaja o słownik przyda ci sie |
Jak bez PACC to paladyn z tego względu iż sorc nie ma praktycznie żadnych czarów na FACC. A palkiem możesz coś tam ogarnąc. Ale tak czy inaczej Sorc Rox :)
|
Cytuj:
|
Raczej pallek jest ;epszym rozwiazaniem, wiecej epxpowisk jest szybciej lvl wbije... sorek malo czarow na fac a jesli jest poczatkujocy mozesz sobie nie dac rady sorem ;/
|
Paladyn zdecydowanie.
Pamiętam jak skończył mi się PACC na 78 levelu i musiałem grać kilka dni na FACCu. Uwierz, że na -2 Dark Catedry nie wyciągałem wiele mniej niż na niektórych expowiskach dla PACC. Poza tym, dobrze wyskillowanym Paladynem na FACC gra się prawie równie przyjemnie jak na PACCu, z tym wyjątkiem, że nie ma możliwości solowania trudniejszych potworów, oraz zabawy czarami. Sorcerera bez PACC absolutnie odradzam. Taki mag nie ma dostępu do znacznej większości czarów, które czynią go silną i przyjemną w prowadzeniu profesją, dlatego wybór sorcerera/druida bez zamiaru kupna PACC mija się z celem. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |