![]() |
Powrót do gry...
Siema <>
Mam mały problem... Mianowicie wracam do gry po przerwie (kolo 0,5 roku) i nie wiem jaką postacią grac. W czasie mojej nieobecności były chyba 3 update więc nie orientuje się tak jak dawniej. Mam do wyboru: - 52 MS (PACC się skończył ale będzie oczywiście, Non-pvp, 45 mlvl) - nowa postac na tym samym serwerze (RP) - nowa postać na mało zaludnionym serwerze PvP. (RP lub ED) Z góry dzięki... |
Graj tym 52 MS :)
|
Tylko ze to jest na maxa przeludniony serwer Noon(b)-PvP...
|
ja gram na harmoni tez bardzo zaludniony server nie na zekam na paccu napewno zle nie bedzie
|
Miałem juz pacca z 4 razy i zawsze było źle...
|
Graj tym MS bo już masz wyrobiony mlvl a jakbyś miał robić RP to wszystko od początku a serwer pvp jak dla mnie odpada, wyskilujesz postac wbijesz level a to jakis pk cie uwali i znudzi sie gra...
|
A na non-pvp wbije ci jakis 100 noobow na exp i dostajesz Kur*icy
|
Jak masz duzo czasu na gre to rób nowego chara na pvp chociaz ja bym tam wolał grać tym juz gotowym 50+ lev
|
Jak mogły być 3 update w przeciągu pół roku? >.<'
Podejrzewam, że wiele się od Twojej ostatniej wizyty nie zmieniło. |
@up
Skończyłem grac z tydzien przed 8.2, póxniej było 8.3 i teraz 8.4 (zacząłem grac chyba przedwczoraj ;P |
Ja bym zrobił ED na serwie pvp.
|
Juz wiem ze robie chara na pvP tylko RP czy ED? Podobno update bylo dobre dla palka przez te buffy...
|
Nigdy nie wiadomo co CIPY wymyślą w letnim update, więc na to bym raczej nie patrzył. Wybrałbym ED.
|
Cytuj:
|
Takie moje indywidualne upodobanie. Rzuć monetą może?
|
Moze ktos jeszcze ma jakieś propozycje? RP czy ED?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |