![]() |
Nie wiem gdzie dać -> Bug :) - Prosze o Pomoc!
Mam takiego buga:
http://img253.imageshack.us/img253/2158/beztytuuto3.png Wczoraj normalnie było dziś takie coś ... nie wiem o co biega ;p odinstalowalem i zainstalowalem tibie, zrestartowalem komputer nic nie dało... zmieniałem wszystko co sie dało w Options->Graphics->Advanced |
sproboj od kogos podmienic plik sprite , powinno pomoc...
|
lol. wtf?
Skąd ściągałeś klienta Tibi? Najwyżej odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. Powinno pomóc.. |
@2xUP
Jaki Sprite? @Up Juz Odinstalowywalem i zainstalowywalem.... nic nie pomogło Klienta mam z tibia.com wczoraj działało dziś loguje i taki szit ;p nie wiem co jest grane bo nic nie instalowalem w czasie wylogowania i zalogowania ....... Jesli loguje w venore to ludzie i niektóre itemy są np. wodą xd albo jakies takie paski dziwne ... nie mam pojecia co sie stało |
wes usun tibie i sciagnij jeszcze raz i na pewno bedzie normalnie
|
jakby ktos nie wiedzial, tibia.spr to sprite
|
Cytuj:
|
moze niech po prostu ktos ci przesle swojego orginalnego sprita?
|
zmień z OpenGL na DirectX5.
|
To jest na Directx 5
|
No to zmień z Dx na OpenGL.
|
Nic nie pomaga.. Został tylko format .. ;)
Jutro po szkole formata zrobie może się naprawi =P ******* TEMAT TO ZAMKNIĘCIA ******* |
Sprubuj tego formata.
A jak nie pomoze kup se new kompa xD |
Miałem coś nawet w miarę podobnego, ale w bardziej zaawansowanych graficznie grach np. GW, Crysis itp. Wyskakiwały różne cuda, zawieszał się komp - okazało się, że winowajcą były uszkodzone pamięci na karcie graficznej. Jak format nie pomoże to pożycz od jakiegoś kumpla grafę i sprawdź ;]
|
To jest spowodowane złymi sterownikami do grafiki...
Ściagnij najnowsze i zmien na DirectX 5 mialem to samo... |
Gościu to w paincie zrobił, albo ma uruchomiony jednocześnie jakiś inny program -.- ciekawe czemu odtwarza all tylko nie postaci i to jeszcze w kwadracie
|
@Up
Głupi jesteś? Nie robiłbym tematu dla jaj.... Zjeb**ło mi się coś wiec szukam pomocy... @2xUp Spróbuje znaleźć najnowsze sterowniki ^^ :D |
Jak bylem na wakacjach u mojego ojca a on mial starsze sterowniki do karty graficznej to podobny problem mialem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
naucz sie ortografii znajdz kolegow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |