![]() |
New Quest
Oto film przedstawiający Firewalker Boots Quest:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=bjd3xk05kvagebm9 Enjoy.;) |
hhaahahahaa 150rp na utamie xddd
|
Jakby nie było z tą utamą troche fail moim zdaniem. =f
Btw, quest banalny.. |
ten gosc to chyba z allegro.br
|
Lól, nie dość, że z utamą to stoi na przeciwko smoka przez całą walke i wybija sumonny, zamiast bic draga z exori san albo mas san. RZAAAAAAAL i BUUUUUUUUUL. Jakiś 10 latek z kambodży co dostal przedwcześnie prezent gwiazdkowy - chara ?
|
Jestem w stanie niepojętym po obejrzeniu tego o_O
|
Cytuj:
|
Przeciez on mogl uciekac po calej tej jaskini i bic z ass starow i exori sana...
Quest dosc latwy, oczywiscie dla osoby myslacej. Wedlug mnie wykonal by to 80rp. |
Taki spam utamo vity to jakis nowy buff? ;s haha
|
HH@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@@H@H@HH LOL!
O.O Żal i ból :/ Typek wymiata HAHAAAAAAAAAAHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH!!!!! PRAWIE BY PADL XD JAKI LOL!!!!!!!!! HAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAHAH ____________________________________________ Może i nie dziecko, może to jakiś niedoświadczony gracz kupił sobie 150 rp i nie potrafi grac? uhmm... PS. A może tamten typek co nagrywał to coś ćpał? |
Cytuj:
Quest trudny tylko dla magów - najmniejsza regeneracja obrażeń. |
Z tego co wiem ten Pyttus the Rottien potrafi wywalić combo do 2k hp.
Więc nie śmiać się z jego utamki. Też myślę o tym queście. Kolega mi hita zkopiował tutaj: 17:54 Kokibota [152]: You lose 763 hitpoints due to an attack by Pythius the Rotten. 17:54 Kokibota [152]: You lose 514 hitpoints due to an attack by Pythius the Rotten. 17:54 Kokibota [152]: You using one of 214 ultimate health potions. Sam się zastanawiam nad tym questem, to combo by mnie zdjeło (To nie wave) |
Cytuj:
1. jest "Using one of blablabla" 2. jak juz to 'You ARE using' ale nie zmienia to faktu, iz boss ten potrafi du*nac za 1,2k + ;) @down z jakiego powodu? ;d |
Ręce opadają :(
|
OMG ja na 137 lvl palem zabiłem go latając po roomie ani razu nie miałem yellow a robiłem bez utamki :s quest wg mnie banalny i łatwiejszy od areny
|
Cytuj:
@FILM musze to powiedzieć XD!!!!!! NO PVP DIDNT HAPENET! @Down sarkazm? @2down ty zamiast się uczyć tych języków obcych może na ojczystym troszke w szkole posiedź okej? |
Cytuj:
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na fakt, że ten RP grał na laggach. Jego skill mimo wszystko pozostawia wiele do życzenia. "NO PVP DIDNT HAPENET!" - Didn't Happen. |
@Top.
Jak zwykle kazdy z was boss grania, kazdy taki mocny w gadaniu a jak przychodzi co do czego to sie mowi "ahh bo cos tam (czyt. wyimaginowany lag)". @Up. A co do tego waszego "didn't happen" to naprawde nie mam pojecia o co wam chodzi, tlumaczac to... nie ma absolutnie zadnego sensu. Moze zmiencie to chociaz na "never happened", prosze. |
Cytuj:
|
moze i z utama, ale zrobil :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |