![]() |
Jaką profesją NAJSZYBCIEJ można dobić 20 lvl?!
Siema :)
Wpadłem na pewien pomysł (zapewne wszystkim znany)... Zrobie sobie kilka charów na tym samym servie, dobije każdym z nich 20 lvla, sciągne z Desert Quest po 10k i z każdego chara przełoze kase na główną postać, która tym samym będzie miała tyle kasy aby mieć tzw. dobry początek :p Będzie to czasochłonne, wiem-mam czas. Niektórym moze to się wydawac głupie no ale trudno. Pytanie brzmi: jaka profesja bedzie najlepsza aby dobić nią jak najszybciej 20 lvl? Bo np. knight aby móc w miare łatwo/szybko expić musi najpier poskilować (a to zajmuje czas), niewiem jak jest z pallem (z tego co się orientuje to mniej czasu traci sie na jako takie wyskilowanie chara). PZDR! |
sorc, druid bo nie tzreba skillować
ps. przez ten czas nabiłbyś większy lvl swoim mainem i więcej zarobił |
A pallem chyba tez sie da dosyć szybko wbić 20 lvl
|
pal... poskillujesz chwile i możesz expić i expić
|
BOT+MC+Kilka ACC i w jedna noc możesz sobie ładnie przyrobić :) a nie sam będziesz grał xD najszybciej SORC/DRUID chyba ze chcesz bocic na dłuższa metę to Kina
|
zdecydowanie pall jesli te chary moja maja byc potem nie potrzebne to nie skilluj tylko odrazu exp od 15 mozna juz solowac cyce na spokojnie :) ( jak sie umie biegac )
|
sorc lub druid , 1/2 max 3 dni przy zajetych expowiskach i masz ten 20 level
|
Dzięki za odp. :) (nikt nie poleca knighta? xD)
|
knightem i palkiem musisz skilowac co jest czasochłonne
|
Cytuj:
|
przy nabiciu 15 poziomu juz bd mial z30 dist wpada podczas expa bo palkiem szybko sie skilluje :)
|
30 dista!? Na 10 ci tyle wpadnie jak nie więcej ... pallem zapierniczają skille, na 15 spokojnie powinieneś mieć ponad 40.
BTW: w 1 dzień 20 poziom drutem\sorciem i to na zatłoczonym expowisku?! Życzę szczęścia. Chyba że grasz 15h dziennie. |
Znaczy ja mam zamiar na poczatku LEKKO poskilowac zeby sie łatwiej i szybciej dobiło 20 lvl :P A dziennie gram jakies 3,5 godziny.
|
po przeczytaniu tego tematu odrazu wiedziałem że jesteś dzieckiem deserta -.-
jak cos to mozesz zrobic sobie jeszcze talesa za 1k :o zeby nie bylo offtopa: to najtem idziesz na roty ii waaliszz je z bota... najszyszby, i najlepszy sposob |
Dzieckiem Deserta...? Ja mam czas, moge sobie zrobic kilka charów, wykonac Desert Quest, przełozyc kase na głownego chara i nim zacząć grać na powaznie. Teraz nie cche zaczynac gry "na poważnie" bo mam ogólnie liceum na głowie a jak zaczne grać to sie opuszcze w nauce (i tak sie juz opusciłem...) :/
|
Ee a skilując palkiem trzeba biegać (uciekac przed potworem) ? Czy to tylko przy expieniu
|
Jak skilujesz to możesz stać przy potworze, wtedy Ci rośnie shielding.
Również jak expi'sz możesz brać potwora ,,na klatę''. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Według mnie to zależy od gracza czy haruni czy powloli tak ostrożnie.B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |