![]() |
Candia Teleturniej
Witam, chcialbym zorganizowac na candii teleturniej na wzor jeden z dziesieciu, tylko w wersji jeden z pieciu :)
Wygladalo by to tak ze w zaleznosci od ilosci chetnych podzielilbym ludzi na 5-osobowe grupy. a z ich zwyciezcow bylby wielki finał. Za wygranie kazdego odcinka nagroda wynosi 10k a za wygranie wielkiego finalu okolo 30k. Moja wizja jest taka ze ja zadaje pytanie i w czasie rzeczywistym uzytkownicy udzielaja odpowiedzi kto pierwszy i poprawnie ten ma punkt. Osoby chetne do udzialu lub pomocy w organizacji prosze o kontakt na gg moj numer to 2630747. Nagrody sponsoruje ja . Moj nick w grze mariusz onr |
Jestem zdziwiony )
Ludzie witam , jestem zdziwiony , wyszedlem z inicjatywa zorganizowania fajnej zabawy na candii i nie ma wogule odzewu w tym temacie.
|
a mogłeś wpaść na taki pomysł, że tu może nie być żadnego gracza z Candii ? I co wszyscy maja robić szybko chary na Candii żeby ciebie zaspokoić tym że twój pomysł jest super mega odlotowy ? ;o
|
nie wpadlem
Cytuj:
Wiekszos to polacy . Po drugie candia jest mega przeludniona wiec nie mow mi ze nikt z candii nie zaglada na to forum. A ty jestes z obozu krytykantow bo to najlatwiej wychodzi to twoja jedyna inicjatywa jaka umiesz podjac ) |
Zamiast brać się za teleturniej, weź się pierw za ortografie ; ]
|
Cytuj:
PS. po tym jak włączyłem opcje cytowania, twoje wyrazy zaczęły mi się zlewać z czerwonymi liniami podkreśleń (błędy ofc.) |
)))
Cytuj:
A po drugie sory ze zaklocilem spokuj hlvl kturzy codziennie w pocie czola pracuja na 400 lvl : To miala byc zabawa dla ludzi ktorzy i tak nic nie robia poza siedzeniem w depo i prosze o wypowiadanie sie na temat albo nie robienie tego wogole. Ortografia nie jest tematem tego postu. A swoje przedstawcie znajomym na gg ))))))) |
Ale tu na serio będzie ci ciężko znaleźć kogoś chętnego do tej 'gry'. Najlepiej załóż temat na tibia.com.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |