Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [Candia] Candia Teleturniej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200921)

mariuszonr 14-12-2008 22:19

Candia Teleturniej

Witam, chcialbym zorganizowac na candii teleturniej na wzor jeden z dziesieciu, tylko w wersji jeden z pieciu :)
Wygladalo by to tak ze w zaleznosci od ilosci chetnych podzielilbym ludzi na 5-osobowe grupy. a z ich zwyciezcow bylby wielki finał.

Za wygranie kazdego odcinka nagroda wynosi 10k a za wygranie wielkiego finalu okolo 30k.

Moja wizja jest taka ze ja zadaje pytanie i w czasie rzeczywistym uzytkownicy udzielaja odpowiedzi kto pierwszy i poprawnie ten ma punkt.

Osoby chetne do udzialu lub pomocy w organizacji prosze o kontakt na gg

moj numer to 2630747.

Nagrody sponsoruje ja . Moj nick w grze mariusz onr

mariuszonr 16-12-2008 10:00

Jestem zdziwiony )

Ludzie witam , jestem zdziwiony , wyszedlem z inicjatywa zorganizowania fajnej zabawy na candii i nie ma wogule odzewu w tym temacie.

Tibinosss 16-12-2008 18:21

a mogłeś wpaść na taki pomysł, że tu może nie być żadnego gracza z Candii ? I co wszyscy maja robić szybko chary na Candii żeby ciebie zaspokoić tym że twój pomysł jest super mega odlotowy ? ;o

mariuszonr 17-12-2008 13:15

nie wpadlem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibinosss (Post 2379933)
a mogłeś wpaść na taki pomysł, że tu może nie być żadnego gracza z Candii ? I co wszyscy maja robić szybko chary na Candii żeby ciebie zaspokoić tym że twój pomysł jest super mega odlotowy ? ;o

Ty nie wiesz co piszesz ) wchodzac na candie widze po 20 osub siedzacyh w depo po calym dniu w roznyh miastach .
Wiekszos to polacy . Po drugie candia jest mega przeludniona wiec nie mow mi ze nikt z candii nie zaglada na to forum.
A ty jestes z obozu krytykantow bo to najlatwiej wychodzi to twoja jedyna inicjatywa jaka umiesz podjac )

Iris_Lightbringer 17-12-2008 14:02

Zamiast brać się za teleturniej, weź się pierw za ortografie ; ]

Tibinosss 18-12-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariuszonr (Post 2380778)
Ty nie wiesz co piszesz ) wchodzac na candie widze po 20 osub siedzacyh w depo po calym dniu w roznyh miastach .
Wiekszos to polacy . Po drugie candia jest mega przeludniona wiec nie mow mi ze nikt z candii nie zaglada na to forum.
A ty jestes z obozu krytykantow bo to najlatwiej wychodzi to twoja jedyna inicjatywa jaka umiesz podjac )

po dniu od napisania posta oczekujesz cudu ? weź idź bo masz przestarzałe statystyki... ludzie z candii na tym forum to wysokopoziomowi gracze (część przynajmniej) i co ? oni mają marnować czas na twój teleturniej, w którym poznają częściowy poziom inteligencji kilku tibijczyków i zarobią (o ile niewrobisz ich) trochę złota, które są w stanie zarobić w 1h...

PS. po tym jak włączyłem opcje cytowania, twoje wyrazy zaczęły mi się zlewać z czerwonymi liniami podkreśleń (błędy ofc.)

mariuszonr 19-12-2008 16:59

)))

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iris_Lightbringer (Post 2380805)
Zamiast brać się za teleturniej, weź się pierw za ortografie ; ]

Szkoda pisac , przypomina mi to polska sale sadowa gdzie nie bada sie winy tylko czy dowody zostaly zdobyte zgodnie z prawem ).

A po drugie sory ze zaklocilem spokuj hlvl kturzy codziennie w pocie czola pracuja na 400 lvl :

To miala byc zabawa dla ludzi ktorzy i tak nic nie robia poza siedzeniem w depo i prosze o wypowiadanie sie na temat albo nie robienie tego wogole. Ortografia nie jest tematem tego postu.
A swoje przedstawcie znajomym na gg )))))))

Yrothu 19-12-2008 17:43

Ale tu na serio będzie ci ciężko znaleźć kogoś chętnego do tej 'gry'. Najlepiej załóż temat na tibia.com.

Tibinosss 19-12-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariuszonr (Post 2383762)
Szkoda pisac , przypomina mi to polska sale sadowa gdzie nie bada sie winy tylko czy dowody zostaly zdobyte zgodnie z prawem ).

A po drugie sory ze zaklocilem spokuj hlvl kturzy codziennie w pocie czola pracuja na 400 lvl :

To miala byc zabawa dla ludzi ktorzy i tak nic nie robia poza siedzeniem w depo i prosze o wypowiadanie sie na temat albo nie robienie tego wogole. Ortografia nie jest tematem tego postu.
A swoje przedstawcie znajomym na gg )))))))

Ty siedzisz w dp i nic nie robisz ? To nie znaczy że gracze z candii na tym forum też siedzą w dp...ta gra na tym nie polega (a jeśli nawet to w bardzo małym stopniu). Tak jak napisał kolega wyżej, idź na oficjalne forum gry na tibia.com, o ile umiesz po angielsku, w co wątpię ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25.