![]() |
PG Elite Knigtem
Chciałbym zrobić PG knightem. EQ: MMS, MPA, Demon helmet, Blue Legi, AOL, BOH, Softy. PG bedę chciał robić na 80 lvl jakoś, dojdzie wtedy royal axe do EQ, skile ok 75/70, 6 mlvl. Chce wydać jakieś 200k. Jakieś propozycje, porady?
|
jedyne co przychodzi mi na mysl to frosty ciskac z grana
|
A Ja np. nie wiem co to PG. Powiedzcie mi co to :P Jak mi powiecie to mu pomogę. :d
No to nie wiem xD @Down Dzięki. |
up@ Bardzo szybki exp bez zwracania uwagi na waste
|
frosty za slabe skile az zal/malpy/lizardy z obsidian knifem/d lairy
|
typowe frosty/DLe/Behemothy z exori /gran
|
200k to mu na 2h na behe starczy ;/
|
behe przy 70 shieldingu? mysle ze moze byc ciezko ;p
|
Mysle ze na behe solo to bys miał ciężko przy tym shieldingu ;) frosty (z siocherem) ew jakis lair. Quary (strzelam) też mogłyby być dobrym pomysłem.
@down trolle? :> |
Jakieś inne pomysły?
|
Hydra isle quara hell z siocherem i grany ,albo vdl z exori/granami. Wybotowało się chara na chakoyach teraz się nie wie gdzie expic ^^.
|
jeszcze jakieś propozycje?
|
dl'e przy veno, albo frosty
obydwa z siocherem |
...
Myśle, że dobrym miejscem będą hydry- exori gran i ewentualnie jakis sioher, kupujesz mu mfy i niech Cie leczy, przynajmniej mu m lvl skoczy a Ty sobie wbijesz ładnie lvl :)
|
stone tomb -4
|
Powiem ci tak kolego... na behemotach i frostach zawiile nie zdzialasz...
od razu przejd ed o sedna zrob pg na cave ratach i powiedz czysie zwrocilo ( bij z grana) |
Cytuj:
|
@topic ja proponuje idz na demony jak dedniesz i skonczysz grać w tibiee to daj mi swoje eq żeby sie nie zmarnowało :P <żart> frosty lub quary
|
Po co stroicie sobie z niego zarty?Trudno odp.? Widac ze glupota sie szerzy ;(
Ja mysle ze z twoimi skillami i lvlem najodpowiedniej bedzie zainwestowac w mnoooooooostwo mf do tego troche mniej (czyli jakies mnooostwo) hp,i leciec na jakis tomb za tp,tylko nie wiem na jaki;p Poszukaj troche o tombach i zobacz co bedzie dla ciebie odpowiednie ;) Ew. za tą kase jakies runki potrzebne na tomb i lecisz moze nawet sie czesc zwroci jak sfarcisz ; ) |
Stone tomb -4,cyclopolis -1 i -2 i -3 z time ringiem + boszki + utani hur rzucasz i zaznaczasz na bociku attack monsters/target all (wiem ze bocisz przyznawales sie na forum),mozesz sprobowac też jakies hydry z grana(ale te 200k ci starczy na 4h huntu :\) Możesz spróbować na shared expie POI dl'e? Opcji jest jeszcze pare.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |