![]() |
Rodzinka (not look at prefix xD)
Poszukuje ludzi do nowej rodzinki... :)
Podanie ma wyglądać tak: Najwyższy osiągnięty Level (??) Pacc/Facc (??) Proponowana Nazwa (??) Jaki chcesz server (PvP ?? Non-PvP ??) I na koniec ogólnie jaki server (tu już nazwę) I jeszcze to: Imię (??) Wiek (??) Sredni dzienny czas spędzony na grze (??) Dzięki za ewentualne zgłoszenia !:D Pozdrawiam |
Najwyższy osiągnięty lvl : 113
Facc/Pacc : Facc Nazwa Rodzinki : Obojętna Jaki chcesz server : PvP Ogólnie jaki server : Galana (Mam tam najta i właśnie skilluje, na servie gra mało osób) Imię : Szymon Lat : 14 A co do czasu jaki spędzam na tibii to zależ czasami godzina a czasami 5... |
Najwyższy osiągnięty Level 105 Refugia - (77- Azura)
Facc Proponowana Nazwa (obojetne) Jaki chcesz server (PvP) I na koniec ogólnie jaki server (Azura) poniewaz obecnie amm tu pk chara 27 level pozdrawiam I jeszcze to: Imię (Marcin) Wiek (17) Sredni dzienny czas spędzony na grze (3h) |
Ja też chcę wstąpić, znów wracam do Tibii, ale z tego to akurat zadowolony nie jestem. Fakt faktem - jak wracać do tylko z rodziną, mam 15 lat osiągnąłem 53 knighta na dość starej Tibii. Dla mnie server jest obojętny podobnie jak nazwa, chcę się dobrze bawić i nie spędzać przy tym bardzo wiele godzin gdyż mam naukę i liczę na dobre liceum. Nie wiem co do PACC jeśli tak to tylko tibijska kasa. Tak w ogóle jestem Paweł.
|
Witam.
Najwyższy osiągnięty lvl : 67 Facc/Pacc : Facc/Pacc :) Nazwa Rodzinki : Obojętna Jaki chcesz server : Non-pvp- na pvp polowa odejdzie, a tak zawsze można pograć :) Ogólnie jaki server : Candia/Celesta Imię : Adrian Lat : 16 3-5-8h - zależny czy mam coś do roboty ;-) @ventrilo/ts mam oczywiście @btw. A Twoja propozycja? :> Tez się opisz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |