![]() |
Zbliża się katastrofa!! :D
UWAGA ZBLIŻA SIĘ KATASTROFA W TIBI!!
Dec 16 2008, 20:13:54 CET Died at Level 398 by a frost dragon hatchling!! Name: Lord'Paulistinha Sex: male Profession: Elite Knight Level: 396 co to będzie? jeszcze 4 lvle i sławny 400LVL! ps: tworzą boty by na frostach padać o.0 |
Też to widziałem szczerze dobrze mu tak nie trzeba było bocic całe życie!!!!
|
no to dzieci neo maja pokaz mozliwosci swojego "najlepszego gracza w historii Tibii".
|
Już sikam bo jakiś boter/no lifer/ktokolwiek padł..
I co z tego ? |
Zarwie 2 nocki i odrobi...
|
...
Hah, wszyscy mówia ze to botter, scherer itd.. Pamietam jak MDW sie wybijal, i tez tak o nim mówili.
Moze po prostu chlopak ma taką prace, że może grać non stop.. Ja sam pykam ponad 13h dziennie,a nie boce.. :) Mam indywidualne nauczanie w domu, i nie mam co robic miedzy zajeciami to gram.. Zanim kogoś oskarzycie, to się zastanówcie. |
On jest właścicielem kafejki internetowej w której przesiaduje większość dnia...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To co mówicie że botter itp. jest załosne. ZŁAPAŁEŚ GO ZA RĘKE ZE BOTUJE!!! CHYBA NIE ! MOŻE TO JEST JAKIŚ MANIAK KTÓRY SIEDZI CAŁY CZAS PRZED PC A KTO WIE MOŻE TO JEST NIEPEŁNOSPRAWNA OSOBA KTÓRA MUSI SIEDZIEC CAŁE ZYCIE W DOMU!! TEGO NIKT NIE WIE. JAK BY BOTTOWANIE BYłO TAKIE PROSTE TO KAZDY BY WBIŁ TEN LVL. A PO ZA TYM SĄDZISZ ŻE TAKI LVL GM NIE PILNUJE, POPYTAJ LUDZI Z JEGO SWIATA LUB SAMEGO JEGO ( moze odpowie :D ) I SIĘ DOWIESZ ZE GM BARDZO CZESTO POJAWIAJA SIĘ JAK ON EXPI!!!
TYLE JA POWIEM NARQ |
Cytuj:
|
Cytuj:
siema |
Cytuj:
zgadzam się z Tobą xd |
Gowno mnie to obchodzi moze wbic nawet 1000lvl byle nie bylo to na thorii
|
...
To nie my się zachowujemy jak dzieci broniąc go, tylko wy klnąc i obrażając wszystkich w koło że nie mają racji.
Nie macie 100% pewności że boci, a poza tym jak kolega już napisał, jak to jest możliwe że największy lvl w Tibii boci, i nikt go nie złapał. Troszkę logiki. Cytuj:
|
czytaj ze zrozumieniem ja na niego nie klne ale omg jak mozna byc takim zjebem i sie nim jarac?
|
Ja go ani nie klne ani nie chwale ani nie wyzwam, nie interesuje mnie to kim on jest !!!!!!! Ale nie sądzisz ze nudne jest to ze cały czas jak cos o nim napiszą to boter boter boter !!! troch to nudne !!!!!
PS: kup na allegro 100k ( dziecinko wiesz ile to jest= chyba nie bo nie orientujesz sie ile to musi być dla lvl 300+ ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i są dowody na uzywanie macro przez lorda, choc adresow do screena/screenow nie jestem w stanie podac w tej chwili. |
Cytuj:
Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie udzielaj poprostu L'P zrobil na forum Elery temat ze kto mu da 100k to on go do VIPów zapisze i pomoze mu jak bedzie mogl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |