![]() |
Wrażenia związane z Update 2008 [SONDA]
Witam, temat założony po to abyście pisali co wam się podoba, a co nie, co się zmieniło na lepsze, a co na gorsze. Opisywali wszystko co nowe. Nie offtopować, masz coś ciekawego do napisania, Podziel się tym z nami!
Dodatkowo jest dodana sonda. pozdro |
Hmm,wielu narzeka,że Tibia straciła klimat już od dawna,ale nie (nie mówcie,że gram od 8.0 bo jako 10 latek grałem u kuzyna na 7.4 czy 7.5 (?) ) ,ponieważ CipSoft nie chce ciągle trzymać klimatu średniowiecza i jak widać po budowlach/podłogach w yalahar,monsterach od razu się narzuca,że idą w stronę nowoczesności :P
To tyle ode mnie,ale up był średni,bo mało dla facc dodalo (albo nic ?) |
@up
No wiesz kto płaci ten wymaga, Cipsoft i tak robi łaske, że facce grają |
bez facca tibii by nie bylo i bez pacca by tibbi nie bylo ...
a dla pacca to update byl zajebi*ty a dla facca, to dostali nowe wolves |
Cytuj:
Ze tak powiem facca Facc of ! haha xd |
Słabe, facc nic nie dostał...
Gracze facc stanowią dużą część społecności tibii |
@up
A co ci się należy darmozjadzie?Ciesz się, że nie ma jeszcze ograniczenia lvlowego dla Facc.Ja osobiście jestem za Tibią 100% platną. |
#up
Wiesz nie którzy maja inne wydatki niż na jakąś grę A że ktoś ma hojnych rodziców, to ma szczęście... I nie nazywaj każdego gracza z FACC darmozjadem Bo ty jak pewnie zaczynałeś grać w Tibie to od razu miałeś PACC'a na rok, co nie? Cytuj:
To idź pograj w WoW'a |
Cytuj:
Na stronce pisze FREE Multiplayer Online Role Playing Game Fail |
Cytuj:
|
Wsszystko zajebiście ale tradycyjnie dla facc kompletnie nic ;/
|
Exp 80k/h i nawet można przy farcie wyciągnąć profit 20k/h :o
Zrobił się z tego OTS... miasto a w około expowiska ;) |
Upek jak dla mnie dobry. Osobiście uważam, że nowy teren Yalahar mocno urozmaicił Tibie. Moje osobiste wrażenia to to, że grając na nowych lokacjach czuję jak bym grał w zupełnie inną grę, mimo iż wiele potworków Cip dodał z dotychczasowych wersji gry. No i mam all na wyciągnięcie ręki i nie jest nudno. Pozytyw dla Cipa
|
nie jest zle, ale mogloby byc lepiej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zrozumcie wreszcie ze rozrywka, jakaby nie byla, nie jest niezbedna do zycia i albo sie za nia placi albo sie jej nie ma. Rzecz normalna w 21 wieku. |
Cytuj:
|
cofnął bym te całe update i powrócił do 8.11 albo 8.2[
|
Może trochę nie na ten temat ale :
Ludzie odpierdo**** się od golemów ! Jakie to nowoczesne ?! Nawet żydzi już takie cuda znali (ba nawet wymyślili), i nie są maszynami tylko "napędzane" magią... Dziękuję za uwage. @Ontop: Średni, dobrze że już w to nie gram (spory, choć może jedyny, plus z ograniczeniem zbroi dla magów) |
@Up
Gdyby jeszcze te pare pkt arma coś dawało....magowie i tak w elemental setach mają 50x lepiej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |