![]() |
Warlocki Pallkiem
Witam!
Chciałbym się zapytać od którego lvl można palkiem spokojnie huncic warlocki za Griffin Shield quest. Jest tam mozliwosc że podejd± 2 naraz. Wieć prosze odpowiedziec na takie oto pytania: 1. Od którego lvl zabije pojedynczego warlocka z royal spear leczac sie srednimy leczacymi i dodajac mane malymi manaskami? 2. Od którego lvl zabije dwa warlocki z royal spear leczac sie srednimy leczacymi i dodajac mane malymi manaskami? 3. Od ktorego lvl zabije pojedynczego warlocka w teamie 2 palków leczac sie tak samo? 4. Od ktorego lvl zabije dwa warlocko w teamie 2 palków leczac sie tak samo? WeĽcie pod uwage że bramka lvl jest od 60 lvl. |
z Rsow bedzie bardzo ciężko polecam assassinki ;)
Ale jak już pytasz to sprobuje odpowiedzieć ;p 1. 85-90 okolo 2. 120-140 okolo 3. 70-80~ 4.65-75 lvlik tutaj w wszystkich przypadkach będzie wielkie waste potionow wiec nie wiem czy nie opłaca sie ASSkami bardziej ;p Lecz z Asassinek: 1.70-80 2.90-110 3.65-70 (będzie waste asasinek) 4. od 60 można próbować lecz będzie wielkie waste potow i ASSek Pozdro! Wasz Loth. |
Dzięki za opowiedĽ
Poczekam jednak do 100 lvl. Można zamkn±ć temat |
;d
a ja nie mam z kim isc na banshee questa ;d :wasabi:
|
Dziękuję bardzo za cenne informacje. to jest naprawdę pomocne. Zachowaj aktualizacji nami:wasabi:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |