Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Życzenia oraz Konkurs SMS ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201261)

bosal 18-12-2008 19:08

Życzenia oraz Konkurs SMS !

Witajcie drodzy Tibijczycy,
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam wszystkim, abyście spędzili ten czas w cudownej rodzinnej atmosferze!
Mamy nadzieję, że pod świątecznym drzewkiem znajdziecie wymarzone prezenty. Choć nie one są najważniejsze, a spędzenie czasu wśród bliskich.

W świecie Tibii również napotkacie na wspaniałe niespodzianki, które zaoferuje Wam Św. Mikołaj.
Życzymy szczęścia w rozwiązywaniu nowych Questów, pokonywaniu nowych potworów oraz zwiedzaniu nowych miejsc! Liczymy również na to, że w tym Świątecznym Czasie wszelkie Wojny zostaną zawieszone, a zaraz po Świętach klęskę poniosą winni niesprawiedliwości!

Życzenia składa
Cała ekipa Tibia.pl
(Członkowie Supportu, Moderatorzy, Administratorzy oraz Programiści)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia my również coś dla Was przygotowaliśmy. Specjalną edycję konkursu SMS!

Konkurs SMS - edycja Świąteczno-Noworoczna!

Postanowiliśmy przedłużyć aktualnie trwającą edycję konkursu SMS do 1 stycznia 2009 roku.

Ufundowaliśmy nagrodę specjalną w postaci konsoli! Do wygrania w obecnie trwającej edycji:
1. Konsola Xbox 360 Arcade wraz z grą GTA 4 oraz PACC na 90 dni
2. PACC na 90 dni
3. PACC na 90 dni
4. PACC na 90 dni
5. PACC na 90 dni dla osoby, która wyśle najwięcej SMS-ów.

Życzymy Szczęścia!

Zalgadis 18-12-2008 20:54

Życzę wygranych wszystkim : >

Nari 18-12-2008 21:13

Wszystkiego najlepszego.

Tharion 18-12-2008 21:26

Czy dodawanie do iksa gta 4, na forum gdzie średnia wieku to coś koło 12 lat , to naprawdę dobry pomysł?

/// xDDD

Ditto 18-12-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2382798)
forum gdzie średnia wieku to coś koło 12 lat

To się znudziło mniej więcej wtedy, kiedy ty miałeś jakieś 10 i zaniżałeś tą średnią jeszcze bardziej -.-

@Edit

Upragniony zysk dla organizatorów przewiduję mniej więcej 2 razy większy niż normalnie. Możę sam coś wyślę?

@Edit 2

Członkowie Supportu, Moderatorzy, Administratorzy oraz Programiści - gdzie jest ten znakomity grafik, wychwalany niemal w każdym newsie z jego dziełem?

Rocket Slayer 18-12-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2382541)
Witajcie drodzy Tibijczycy,
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam wszystkim, abyście spędzili ten czas w cudownej rodzinnej atmosferze!

W Carlin z tibijską rodziną, jak niektórzy xD
Cytuj:

Mamy nadzieję, że pod świątecznym drzewkiem znajdziecie wymarzone prezenty.
Na Porsche Carrera GT i śliczną azjatkę raczej nie mam co liczyć :(

Cytuj:

W świecie Tibii również napotkacie na wspaniałe niespodzianki, które zaoferuje Wam Św. Mikołaj.
Zaoferuje nam wspaniałe kulki śnieżne czy laseczki! je je lodowy lodowy pingwin, jestem lodowy lodowy pingwin je je

Merry Christmas!

caveki 18-12-2008 22:50

Pingwiny lodowe są do kitu =/
Życzę wszystkim tego czego by sobie wszyscy zażyczyli!
Może być?

silipi16 19-12-2008 00:58

Mysle ze fajny pomysł z tym xBoxem. Zysk bedzie podwójny z tego co wloza w nagrody zwroci sie im + 2x tyle na plusie. :) sam przyznam sie wyslalem kilka SMS mozliwe ze i mnie sie cos trafi. pozdrawiam... ::):);):o:oX( :cup: wygram:cup::cup::cup:

Jvsta 19-12-2008 09:59

Również i teamowi tibia.pl życzę pogodnych i radosnych świąt =)

Jackie93 19-12-2008 11:16

Ooo... xbox - i robi się ciekawie. Pytanko: czy smsy wysłane przed dodaniem tego newsa ale do tej edycji też biorą udział w losowaniu xboxa?? Życzę wszystkim wesołych świąt!! ;)

Rybzor 19-12-2008 12:46

Cytuj:

Liczymy również na to, że w tym Świątecznym Czasie wszelkie Wojny zostaną zawieszone, a zaraz po Świętach klęskę poniosą winni niesprawiedliwości!
Haha, dobry tekścior.

Oczywiście wszystkim wszystkiego najlepszego : )

GargoinX 19-12-2008 13:16

Dziękuję i oczywiście wszystkim użytkownikom składam najszczersze życzenia. Niechaj gwiazdka pomyślności... ;)

Perfect*Doll 19-12-2008 13:40

Dziękuję za życzenia.
I też każdemu życzę naj, naj, najlepszego. : )

Wylansowany 19-12-2008 13:52

Wszystkiego najlepszego, szczególnie będzie potrzebne nowym supporterom :p

GargoinX 19-12-2008 17:50

@Up:
No coś ty, sam na to wpadł. ;)

Vyohman 19-12-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2382541)

ofnet znaczki

Minerot 19-12-2008 20:39

Hehe...

Mam takie pytanko czy jak wyślę np. 10 SMS i to będzie najwięcej to bede miał PACC i jeszcze mogę mieć drugiego jak bedą losować bo przecież to jest w miere duże prawdopodobieństwo??? Czy tak może się stać?8o:cup:

Ditto 19-12-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minerot (Post 2384140)
Mam takie pytanko czy jak wyślę np. 10 SMS i to będzie najwięcej to bede miał PACC i jeszcze mogę mieć drugiego jak bedą losować bo przecież to jest w miere duże prawdopodobieństwo??? Czy tak może się stać?8o:cup:

Wątpię, a do tego prawdopodobieństwo jest małe, nawet na to, że wyślesz najwięcej.

McMoney 19-12-2008 22:38

To i ja się dołącze do powyższych życzeń, zatem,
Wszystkiego najlepszego !

Pozdrawiam
MC~

Aquero 20-12-2008 09:26

Liga Polska Manager

Zapraszam do Ligi Polskiej Manager przez przegladarke :) juz dzisiaj pierwsza kolejka ekstraklasy, zapisujcie się.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31.