![]() |
Wolna gra
A więc mam kolejny problem. Tym razem już związana z grą ogólnie. Otóż ta fajna gra chodzi mi bardzo wolno. Przez I tydzień było OK! Bardzo płynnie......... a teraz ide idew i stop 2 minuty. Czym to jest spowodowane? Może nagrzebałem za dużo w opcjach albo za dużo ludzo na serwerze? Nie wiem i proszę o pomoc
|
Cóż, mógłbyś podać najpierw kiedy to dokładnie było(o jakiej poże dnia/nocy), na jakim serverze, rodzaj swojego łącza(szybkość, typ, dostawcę) i ewentualnie konfigurację kompa+system operacyjny. Tak byłoby łatwiej cokolwiek powiedzieć.
A ogólnie: W poradnikach masz opisane jak pozbyć się lagów. Acha, jakbyś nie wiedział, parę dni temu były problemy z serverami. Moze grałeś akurat na tych. |
zgadzam sie..
najpierw powiedz na jakim kompie grasz.. Ja w Tibie kiedys gralem na Celeronie 300 i 128mb ramu :D i mi sie zdeka przycinalo... :D Jak to nie wina kompa.. to sprawdz swoje polaczneie z internetem.. Urzyj polecenia uruchom , nastepnie wpisz polecenie "ping wp.pl -t" Tam zobczysz czy net CI przerywa. i jaki ping masz. Mozesz oczywiscie pingowac inny server. Jak ping wyskakuje kolo 50-60 no to jest swietnie. jak masz kolo 1000 lub wiecej to zmien dostawce neta :P |
Jesli bylo to niedawno moze bylo spowodowane Testem co??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |