![]() |
Zlota rybka
Zalozmy, ze podczas lowienia rybek w Tibi zlowiliscie zlota rybke, ktora spelni wasze trzy zyczenia zwiazane z Tibia. Co byscie chcieli?
*** Ja chcialbym: 1) Zeby nie bylo pk, oszustow, zlodziejow i hackerow 2) Miec dozywotniego PACCa :) 3) Wiecej zlotych rybek :P |
HMMM fajny temacik :P:P
No wiec: 1) No PK, THIEF AND LOOTERS !!!!! 2) PACC dozywotni nie zly jest :D:D:D:D 3) Chciałbym byc jednym z GM'ów :P:P:P |
1)pacc do konca swiata :]
2)zeby dzialala tibia.pl 3)zlowic next ZR(zlota ryba) i bylbo spox |
1)żadncyh lagów
2)żadnych PK 3)dużo kasy i PACC :)) |
1) By do Sepultury wrócił Max Cavalera
2) By tibia była ciekawa 3) Złotej rybki plx~~ Cool temacik :D |
1. Zeby tibia.pl forum dzialalo i zeby bylo na nim duzo postow wymagajacych kasowania/edytowania. Od kiedy forum nie dziala zapuscilem sie z treningiem i robieniem run (za to zdobylem +10 lvl)
2. Zeby parcel thiefy wymyslily nowa wymowke "musze sie zaraz wylogowac" - to takie nudne Ew jesli to za trudne to niech sie ludzie naucza znaczenia slowa Noob. 3. Zeby wszystkich afk/MC/GG wytrulo, bo nie moge sie przez nich zalogowac :( |
1) brak noobów i innych leniów na forum tibia.pl
2) ja chce być oficjalnym mapmakerem/questmakerem tibii 3) żeby CIPowie czasem pytali ludzi, czego chcą, zanim wprowadzą zmiany |
1.Żeby nie było PK,thiefów itp.
2.Żeby qest z thunder hammererm odblokowali. 3.Mieć extra big level moim knightem. (pacca nie chce bo i tak sobie chce kupic tylko nie wiem w jakim banku można zrobić przelew). |
1. Żeby nastepne up daty byly normalne, a stre spieprzone wycofane
2. Brak thiefów i pk 3. Zeby mój mag miał skile 50/50 i 100lv |
1. Cofnąć ten totalnie nieudany update (jak mozna tak maga skrzywdzić).
2. Nieskończony PACC :) 3. Żeby szlag trafił Del'Toro (isara) |
1) zeby forum tibia.pl dzialalo niezawodnie
2 ) znalezc jakies fajne miejsce do nabijania kasy moim zebrakiem ( za to z pacciem;P ) 3 ) zeby mi wreszcie ten shielding wskoczyl bo chyba juz 4 h trnuje:/ |
1)Żeby Tibia stała się na tyle ładna, ciekawa i w ogóle, aby mi się znowu spodobała.
2)Żeby Tibijczycy przestali być tak zajarani tibią, że ich opisy na gg wyglądają "ahaha skille xx/xx", "you advanced from level xx to level xx!!", "xxx umarl dobrze mu tak". 3)Żeby w ogóle Tibijczycy zaczęli być normalnymi ludźmi, bo z wieloma rozmawiać nie można, a ci z którymi można to siedzą na tym forum. Chociaż ostatnio przybywa tu dużo tych pierwszych. |
1) żebym był szefem CIP-teamu :P (czyli przy okazji też GM-em)
2)PACC-a nie muszę chcieć bo i tak jakbym był GM-em to bym miał w zasadzie :P Więc chcę żeby grafika Tibii się za żadne skarby świata nie zmieniała!!Tibia ma pozostać Tibią! 3) Nieskończoność życzeń :P |
1) najlepszy sprzet na calej tibii
2) max lvl maga 3) pierscian, ktory spelni wszytkie moje zyczenia (bo ryb by mi sie juz nie chcialo lowic |
1. aby moje dwie postacie znalazly sie na ustach wszystkich, kazdy by chcial miec takie w gildii
2. abym spal na forsie i inil o jeszcze wyzszych skilach (1 cios piescia zabija gsa:D) 3. aby nikt mi wtedy konta nie shackowal |
Po
1) Golden helmet,Magic Plate Armor, Golden legs, BOH,Blessed shield czy jakos tak. 2) Skille 999/999 3) PACC NA 1wiek i jak sie bije PK(only res skull) to sie zabija za 1 razem Mysle ze takie by bylo dobre |
1) No PK, THIEF AND LOOTERS !!!!!
2) PACC dozywotni nie zly jest 3) Chciałabym byc jednym z GM'ów |
1. Żebym zrobił kilka fajnych questów (właściwie to 1 konkretny quest ale boje sie ze jak napiesze jaki to wstawia mi drugie upomnienie ;( ).
2. Żeby na tym forum można było gadać o questach. :] 3. Żeby BP HMM kosztował więcej. |
http://www.knurowski.net/~iwona_mysl...ta%20rybka.jpg <-- Tak wygląda złota rybeńka? :D By ja of kors
|
Troche normalniejsze:
- Własnego domku (tylko to, nie chce PACC) - Skillbaru (pasek pokazujący ile do przeskoczenia skilu) - Brak LoLi! (PK, AFK, THIEFy, i inne śmiecie) Gdzie ta rybka???? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |