![]() |
Co chciałbyś dostac na święta (pod choinke)
Tak jak w temacie piszcie co chcielibyście dostac jako prezent pod choinke , ja zaczne : chciałbym dostac PSP (stara jest w trakcie namawiania)
Proszę abyście nie pisali czegoś w stylu : chciałbym dostac to żeby nie powstawały takie tematy lub np chciałbym dostac księzyc/mieszkac w białym domu ponieważ takie życzenia są nierealne ;] Pozdro i WESOŁYCH ŚWIĄT |
PSP
bo DS'a jest do du** już... <znaki> |
Hah, troche już późno na namawianie.:P Mnie rodzice męczyli już od pierwszego grudia, żebym list napisał.:D
Też myślałem o PSP czy DS, ale dla 6osobowej rodzinki to troszkę za drogo, na każdego pół tysiąca. ;d |
Ja raczej pozbieram trochę gotówki, i może będzie na Xboxa 360 :>
|
PSP, albo xboxa, ale i tak dostanę figę(z makiem)
|
Juz mam. New conpa B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To właśnie jest brak szacunku. @topic Odżywkę. |
Widzę że dużo osób chciałoby dostac PSP pod choinkę (oczywiście nic w tym złego) Pozdro dla (przyszłych) PSP maniaków ;]
Mówię na mamę ,,stara'' bo większośc tak mówi a jak wiadomo trzeba iśc razem z czasem. |
iks pudlo kółko
|
Beresforda TC-7510. Oczywiscie szanse rowne zeru, sam sobie kiedys kupie :<
|
PS3, właściwie już mam, tylko rodzice przede mną chowają XD
|
Nową nie używaną dziewczynę :D
nowy komp by się przydał ale i tak dostane perfumy :D |
Nic, bo i tak nic nie dostane.
|
Duży wibrator min. 45 cm. I CZARNY! bo ja lubię murzynków :*
;) A tak na serio...PS 3 albo jakieś bilety do Egiptu. |
Audi S4 4.2 z dozywotnim zapasem paliwa, dla fury i dla mnie.
|
Cytuj:
@top: chciałbym jakiś porządny piecyk, ale i tak dostanę kasę, którą wydam zanim odłożę na piecyk. |
Ja najbardziej chcialbym dostac świety spokoj i odpoczac na urlopie. A pozatym to nic niechce, bo co chcialem to w zasadzie mam. No ew. jakas zajebiaszcza dziewczyne, albo mlodszy model aktualnej hahaha.
Wesołych! |
L4D i mam 105% szanse że go dostane , wkońcu nie na darmo mnie matka pytała co chce pod choinke a że jestem dzieckiem która zna umiar to to mi starczy do szczęścia bo nastepna rzecz którą bym chciał kosztowała by 1.500 zl.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |