![]() |
Co z lootbagiem??
jak ktos wie jak samemu ropnac lootbaga plz powiedccie bo juz tak ze 10k wtopilem ;(
|
Od grudniowego update sie nie da.I wątpie żeby komuś udało sie wymyślić nowy patent bez używania spella.Więc my facce jesteśmy uziemieni.
To jedna z najgłupszych rzeczy jaka doszła po updatecie. :[ |
I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma :D Chyba ze jakis koles przyjdzie inny (ich kolega) ale i tak mysle ze bedzie mniej ludzi. Zresta bardzo dobrze, my, pacce placimy za ta gre i to my powinnismy miec ulatwione. To ropowanie lootbaga bylo bugiem w grze wlasciwie. CIP SOfty uratowaly biednych Paccow od noobow w kopalniach (facc = zazwyczaj noob albo newbie)
CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc) :D :cup: Hail CipSoft ! :cup: |
up@
Co ty pier**** ja mam 61 palka i nie posiadam pacca bo nie mam na to kasy gram w tibie ponad 2 lata i ty mi dupisze ze ja noob albo newbie bo nie mam pacca.Zobaczymy jak tobie sie skonczy pacc i nie bedziesz miał kasy na nowego.A tak wogule to bez pacca też idzie życ ja jak mam duzego lootbaga na guardach teraz to prosze kolege i on mi pomaga ropnąć. |
mam facc- uwazam ze to zmiana na lepsze, konec z oszukiwniem ;).
@up,up uwazasz sie za lepszego bo masz pacc, a wszyscy inni to nooby i newbie? to ja ci wspolczuje ;) |
Pacc
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wielu h-lvl to facc i masz szczeście że za głupote Cie nie zabiją :evul: .... chociaż kto wie... |
@Vormencik
Vorment the Mastah? Ty lamo:P. Myslisz ze zaplaciles 90zl za ta gre i jestes lepszy? STFU! Tak jak ktos juz wspomnial - jestes rozwydrzonym bachorem!! Facc = N00b? Tego pozostawie bez komentarza. Za to 50% graczy by cie po prostu zabilo. @Topic My, facce mozemy tylko liczyc na pomoc kolegi/spotkanej osoby. Niestety. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |