![]() |
Patch na zmniejszenie loota..
|
I dlatego nie gam w tibie ;] (i dlatego że sie pacc skończył xD)
|
No i o co chodzi w tym temacie? Jego nazwa to patch na zmniejszenie loota a gdzie tu mowa o zmniejszeniu loota? Gratz
|
:)
Poczytaj na forum o tym patchu i o skutkach przed..
Moze zajarzysz.. |
Heh. Czyli oni zloocili te 2 pary butkow juz po patchu?! Cipy chyba ustawily ten loot tak, jak great axe z hellgoraka i nie poprawily tego w tym patchu.
|
Ten patch to ci chyba mózg zmniejszył. Bedziesz teraz wklejał każdy link z hunted.pl?
@down moja wina że barosa mi zjadł? |
Cytuj:
@top http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=201437 |
koles co zalozyl ten temat pewnie plakal jak sie dowiedzial ze rare items dostaja juz zwykli smiertelnicy...i to na tyle
|
Cytuj:
|
Może po prostu mieli szczęście?
|
Nie rozumiem o co wam i tym na hunted.pl chodzi. To, że oni te 2 pary zdobyli to może tylko wynik szczęścia.
Do tych co płaczą: Rare- ang. rzadkie a nie jak niektórzy myślą: legendarne, nie do zdobycia. Dwie pary.. tylko 2 pary na caly serwer... no i co? nadal myślicie, że to już nie jest rare item? Btw. zgadzam się z niektórymi- najpierw pisaliście, że po co wam great axe'y, golden boots'y a teraz płaczecie że można je wylootować. WTF?! Jak wam dogodzić? opanujcie się trochę. Pewnie tylko garstka z graczy tibijskich będzie te rzeczy widziala a jeszcze mniejsza część będzie je posiadała. |
A po jakiego grzyba mają być itemy nie do zdobycia? Znane tylko z ploten i OTS'ów? Po co wam takie itemy , lepiej zeby byly do zdobycia bo np. taki paulistinha ma nosić to samo co koles o lvlu 100 czyli 4x mniejszym? Wg. mnie to powinni zrobic lepsze ity zeby gra po takim lvlu jak 250~~ miala sens.
|
Te itemy powinny leciec z 2x mocniejszego orshabaala
@2 rare itemy zlootowane w jeden dzien juz nie sa rare |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |