Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mu online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20151)

Jorg Bruce 18-12-2004 19:20

Mu online

super gra no ale nielepsza od tibi :P zakladamy i sciagamy mu global na stronie www.muonline.com hyba no bo dawno w to niegralem ale wiem ze jest super serdecznie polecam o i na odwrut od tibi tam jest taka grafika..............o i tam jfajnie sie gra sorcerem sam mialem nim 20 lvl :P
jeszcze raz polecam

Zene 19-12-2004 20:49

zapomniałeś wspomnieć o prywatnych serwerach ;) gra na global mu przypomina grę w tibię. Zdobędziesz nieludzkim trudem lvl(50-90 jak nie niższy) i taka kanalia wpiepszy ci się na konto i je "wyczyści"(a przy okazji zrobi PK Phonomanię(czyli więcej niż 3 trupy na koncie)). Wbicię się na priva jest często trudniejsze od globala. Polecam www.mu.xp.pl oraz www.mu.abc.pl dla newbie ;)

Bonko of Secura 19-12-2004 21:18

Mu online

W mojej miejscowości jest gościu którego znam i ma na globie troche ponad 100lvl(~~misica~~) powiedzcie czy to dobry wynik?

Faworytkrw 19-12-2004 21:35

Jateż grałem w Mu, jednak ta gra niema sensu, doszedłem do 66lvlu na globcu, full drag +0+12 i helisword +2+skill, potem nagla decyzja i sru, teraz postać leży i czeka, a grać będę dopiero gdy zrobią Atlans. Co do powyższego 100lv to dobry wynik.

Avager 19-12-2004 22:15

Wiecie ???? HellBreath jest już lepsze (a HB dla mnie to wielkie, gigantyczne GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ). CO to za sens grać w MU jeśli co 2 osoba ma Dupe Hacka (Clone Hack) lub 1 hit 1 kill (jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz) ... lub Defense Hack .... (nigdy nie trafisz).

I jaki sens grania w to gówno ?

EDIT:

Sorka jak ktoś jest dopiero na etapie MU .... (jeszcze przed HB lub po HB) ja już mam za sobą z.... 15 mmorpg :D . I tak wszystkich niepamiętam ;) :

-Tibia
-Shatered Galaxy
-Xiah
-Tantra
-Gates to Heaven
-RYL (Ciągle pogrywam ... akkans rox)
-Knight Online
-Guild Wars
-Phantasy Star Online
-Project Entropia (bardziej niż MMORPG to jest MMOEG = Massive Multiplayer Online Economic Game)
-Anarchy Online
-World Of Warcraft
-Cronous
-Mu
-Hell Breath
-Dragon Raja
-Survival (jakoś tak) Project
-Outpost
- ... było więcej ale nazw nie pamiętam...

Aha
-KalOnline (chyba dobrze, chyba także najbardziej ŻYGOWATA gra na świecie ... BLEEEEEE )

Faworytkrw 20-12-2004 16:24

Cytuj:

(jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz)
Ha ha haha haaaaaa uwzglednij ze sh (bo hh nie ma na globie) ma taka wade, ze gdy atakuje cie n00b ma 1lv to po 1 nie trafia czesto po 2 ma slabe obrazenia wiec nie ma problemu, gdy masz juz sd(self defence) to go spokojnie rozwalisz najwyzej zabierze ci od 50-120 lifa. :] To wszystko. :)

matiz hanka 20-12-2004 17:18

mu~~

mu to debilsktwo

LOLO 20-12-2004 20:50

Tak samo jak zene polecam gre na prywatnym serwie tam lvl masz co 1 potworka(na początku oczywiście) w 1 h masz ponad 150 lvl :) na globlau jest zrąb**** bo pełno noobów i newbie ;( i non stop kradnal loota.
Na globalu jak powiesz PLX free items to nikt ci nieda a na priv odrazu na start dostaniesz 50 milionów lub wiencej od jakiegos wysokiego lvl:]

Aladanith 30-12-2004 17:36

hmmm... ta gra wcale nie jest super

Evul Tibian 31-12-2004 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Wiecie ???? HellBreath jest już lepsze (a HB dla mnie to wielkie, gigantyczne GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ). CO to za sens grać w MU jeśli co 2 osoba ma Dupe Hacka (Clone Hack) lub 1 hit 1 kill (jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz) ... lub Defense Hack .... (nigdy nie trafisz).

I jaki sens grania w to gówno ?

EDIT:

Sorka jak ktoś jest dopiero na etapie MU .... (jeszcze przed HB lub po HB) ja już mam za sobą z.... 15 mmorpg :D . I tak wszystkich niepamiętam ;) :

-Tibia
-Shatered Galaxy
-Xiah
-Tantra
-Gates to Heaven
-RYL (Ciągle pogrywam ... akkans rox)
-Knight Online
-Guild Wars
-Phantasy Star Online
-Project Entropia (bardziej niż MMORPG to jest MMOEG = Massive Multiplayer Online Economic Game)
-Anarchy Online
-World Of Warcraft
-Cronous
-Mu
-Hell Breath
-Dragon Raja
-Survival (jakoś tak) Project
-Outpost
- ... było więcej ale nazw nie pamiętam...

Aha
-KalOnline (chyba dobrze, chyba także najbardziej ŻYGOWATA gra na świecie ... BLEEEEEE )

To zagraj jeszcze w Conquer Online, to jest lepsze od wszystkich przez ciebie wymienionych www.conqueronline.com

M@ti 31-12-2004 19:48

Grałem w Mu, Xiah, Tibie, Knighta Online i stwierdzam, że tibia mimo nienajlepszej grafiki jest najlepsza. Grałem w Mu-Tam jest tyle błędów, że się załamać można. Kumpel mordował mnie Xiahem i jak go zobaczyłem i siadłem do niego to po 20 minutach chciałem puścić pawia. No i knight jeszcze został-gra nwet ciekawa, ale strasznie nudna. Więc tibia ma u mnie pierwsze miejsce :cup: . To tyle co mam do powiedzenia na ten temat.
Edit: Kumpel jeszcze chciał ściągnąć Rgnaroka, ale naszczęście plik był zainfekowany wirusem... i bardzo dobrze!

Zene 31-12-2004 20:18

największą zaletą priv serwów mu jest to, że NIKT nie musi używać cheatów i innych g*wienek.

po 2 miesiacach gry w mu (2 tyg. globa, 3 tyg. na Noobwars Mu, 2 tyg. WarkaMU, 1tydzien na The Lair of Clodaus MU) normalnie PAWIA MOGE PÓŚCIĆ NA WIDOK MU. Ostre przedawkowanie jedną grą... koszmar :cyclops:

ostatnio gram w Kal'a, i mogę powiedzieć jedno: MU nie dorasta Kal'owi DO PIĘT

Nas 31-12-2004 20:50

Ja gralem w MU i powiem wam ze ta gra nie mam sensu. Ta gra polega na tym zeby lac potowry i robic lvl po 3 dniach grania znudzila mi sie.

Zene 02-01-2005 14:59

najprostsze określenie mu?

ONLINOWY KLON DIABLO CAŁKOWICIE POZBAWIONY FABUŁY (O.K.D.C.P.F)

co mi dała ta gra? nic! jak określam czas spędzony na niej? strata czasu.

Moi koledzy najpierw grali w Tibię. Potem odkryli.. mu. Ja grałem dalej w tibię i kolega raz się zapytał "Ty jeszcze w tibię grasz?". Teraz ja mogę powiedzieć: "Wy jeszcze gracie w to gówniane mu?" :evul:

Berburio 02-01-2005 20:53

ja gram ja gram!! mam 299 lvl:D serio:)

Thimburd 02-01-2005 21:19

Kicha. Zupełnie bezsensowna gra. Grafika nie fajna. Muzyka... eee? A grywalność zerowa!!!!!!!!

M@ti 02-01-2005 21:27

Jak zagrałem w Mu to wytrzeszczyłem oczy...powód- to była pierwsza gra online w którą zagrałem i nie widziałem, żeby tylu graczy naraz było w sieci.
Teraz to normalka.

Zene 03-01-2005 17:41

na globalu i b. populernych serwach tak bywa: tłumy jak na ulicach Nowego Yorku. Na bardziej "przyjacielskich" serwach(ciężko się zarejestrować, ponieważ często dokonują rejestracji ręczenj(przez PM na forum/e-mail/gg) ale naprawde warto jeśli już ;) ). Jak spotkach kogoś w davias to cud! na wielu serwerach dodają zmaczki różne(np. nowi sprzedawcy itp. na jednym serwie na każdej mapie była "potion girl" a w centrum lorenci staly sobie zaikan i deathvimknight :D (mocne potworki) ) inne potworki(np. potwory dodatkowe jak DeathBone I DeathKing- szkielety z kosami :D)

co do muzyki.............
zawsze jest szum wiatru i ćwierki ptaków :D (dotyczy lorencii)... prawdziwa muza leci właściwie tylko w Blood Castle(mapa z questem), ale za to jaka! bardzo klimatyczna zwłaszcza kiedy się przedziera przez most wypchany po brzegi orkami :D .

DyCHa 07-11-2006 22:27

Grałem w Mu Ponad 5 lat [ z niewielkimi przerwami] i sądze że ta gra to gó#no!! a to co koles powiedział "Kicha. Zupełnie bezsensowna gra. Grafika nie fajna. Muzyka... eee? A grywalność zerowa!!!!!!!!"
Grywalność właśnie z tego co wiem ma najwiekszą ze wszystkich mmo... albo przynajmniej Miała..W tej grze jest tak : Expienie ,Expienie , expienie...gra mało rozbudowana... A hackowanie w tej grze to chyba 80% ^_^ i na globcu i na privach... Ogólnie gra Nie jest godna tylu Godzin , Dni , miesięcy itd... na granie ...

befavaza 08-11-2006 12:21

wie ktoś gdzie można dostać questa na Muse Elfa? bo znalazłem skrzydełka i chce zobaczyć jak wyglądam w nich a tu.. niewiem gdzie tego questa się zaczyna :o:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16.